Un ultim rămas bun de la Ion Caramitru: Carte de condoleanţe, deschisă la la Teatrul Naţional din Bucureşti

1 lună in urmă 34

O carte de condoleanţe va fi deschisă pentru maestrul Ion Caramitru la Teatrul Naţional din Bucureşti, instituţia pe care a condus-o în ultimii 16 ani.

Un ultim rămas bun de la Ion Caramitru: Carte de condoleanţe, deschisă la la Teatrul Naţional din Bucureşti

De astăzi, de la ora 11.00, oamenii vor avea acces în foaierul Teatrului Naţional Bucureşti pentru a-i lăsa un ultim mesaj, în cartea de condoleanţe, maestrului Ion Caramitru.

Rămas bun de la Ion Caramitru

Trupul neînsufleţit al lui Ion Caramitru nu va fi, însă, depus la Teatrul Naţional Bucureşti, aşa cum se aşteptau toţi cei care l-au iubit şi care i-au urmărit activitatea din timpul vieţii. A fost decizia familiei, care a cerut discreţie în aceste momente grele, astfel că sicriul ajunge la o biserică din Capitală.

La Teatrul Naţional Bucureşti a fost depus portretul îndoliat al lui Ion Caramitru la care au ajuns colegi de breaslă, actori, directori de teatre. S-au aprins lumânări şi s-au depus flori. Toată lumea a venit să-şi ia rămas bun de la marele maestru Ion Caramitru care ar urma să fie înmormântat în zilele următoare la Cimitirul Bellu, pe Aleea Artiştilor.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

„Am încercat să îl opresc, dar nu am putut”. Adolescentă lipsită de putere, violată în largul mării, la doi paşi de plaja plină de turişti, în Marea Britanie

1

Adolescentă de 15 ani a fost violată în faţa a mii de oameni, fără ca nimeni să îşi dea seama de acest incident. Agresorul a abuzat sexual tânăra, în largul mării, în apropierea unei plaje pline ochi din Bournemouth, Marea Britanie.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă