Un triplu campion mondial român la paracanoe a decedat la 35 de ani

1 lună in urmă 17

Serie A: AC Milan - Juventus, 6 ianuarie, 21:45, Digi Sport 1

Cupa Ligii Angliei: Manchester United - Manchester City, 6 ianuarie, 21:45, Digi Sport 2

Iulian Șerban a câștigat trei ediții ale Campionatelor Mondiale de paracanoe, în 2010, 2011 și 2012, în timp ce cea mai bună clasare la Jocurile Paralimpice a fost bifată în 2016, la Rio, locul patru.

Iulian Șerban, de trei ori campion mondial la paracanoe, a decedat la 35 de ani

Clubul Steaua Bucureşti anunţă cu regret trecerea în nefiinţă a celui care a fost Iulian Şerban. Campion mondial în trei rânduri la paracanoe (2010, 2011 şi 2012) şi ocupant al locului 4 la Jocurile Paralimpice de la Rio de Janeiro (2016), Iulian a plecat fulgerător dintre noi la doar 35 de ani.

Clubul Steaua Bucureşti transmite sincere condoleanţe familiei îndurerate! Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, se arată în comunicatul emis de Clubul Sportiv al Armatei Steaua, unde Iulian Șerban a fost legitimat.

Iulian Șerban a practicat kaiac-canoe încă din copilărie, dar la 21 de ani viața sa avea să fie schimbată complet, după un accidentat de tren suferit, în urma căruia și-a pierdut un picior.

După accident, Iulian Șerban a trecut la paracanoe, unde a reușit să obțină rezultate importante pentru sportul românesc.

Etichete: iulian șerban , decese în sport , paracanoe
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă