Un tren a luat foc la intrarea în Gara Titu. Speriaţi, călătorii s-au îmbulzit spre ieşiri: "A început să iasă fum de sub picioare!"

2 luni in urmă 31

Clipe de panică pentru călătorii unui tren care circula pe ruta Bucureşti-Piteşti. Trenul a fost cuprins de flăcări când tocmai intrase în Gara Titu, iar vagoanele s-au umplut de fum. Disperaţi, călătorii şi-au lăsat bagajele şi au coborât din tren. 

Trenul circula pe ruta Bucureşti-Piteşti. Chiar înainte de a intra în gara din Titu, mai multe vagoane au fost inundate de fum negru şi înecăcios. Speriaţi, oamenii s-au îmbulzit spre ieşiri.

Eram pe scaun şi a început să iasă fum de sub picioare...
Când am ieşit afară, era fum sub tren...

Urlau toţi "Arde trenul, arde trenul!", afara fum foarte mult, au venit pompierii, toata lumea panicata, au stins acolo, a fost ok, bine ca nu a fost mai rau…

Este al treilea tren care ia foc în ultimele zile

Mecanicii celorlalte trenuri aflate în gară au sărit imediat in ajutor și au reușit să stingă focul înainte de sosirea pompierilor.

Acum e în regulă, s-a stins, e ok înăuntru?
Da, da, da…
Iar călătorii cum sunt?
Sunt bine, nu a fost nicio victimă...

"La momentul ajungerii echipajelor, toate persoanele erau evacuate, în număr de 110", a declarat Marius Canciu, de la ISU Dâmboviţa.

Drumul cu trenul devine tot mai periculos în România. Este al treilea tren care ia foc în ultimele zile, iar autorităţile continuă să susţină că sunt evenimente rare, care se pot întâmpla oriunde.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă