Un traficant român de droguri a bătut cu cureaua un consumator şi a fost arestat în Italia

3 săptămâni in urmă 2

De Cristi Ioniţă.
Publicat: 29.03.2021, 07:42.
Actualizat: 29.03.2021, 07:54

Un traficant român de droguri a fost arestat la L'Aquila, în Italia, după ce a bătut cu cureaua un consumator care nu avea banii necesari pentru a achita drogurile primite.

Traficantul român de droguri este acuzat de comiterea mai multor infracţiuni

Poliţiştii l-au capturat pe traficantul român, după ce rudele consumatorului bătut au făcut o sesizare

Hepta

Traficantul român din Italia este acuzat de comiterea mai multor infracţiuni. Traficantul român din Italia a acţionat alături de un macedonean.

Românul, identificat drept A. C., a acţionat alături de un macedonean, identificat drept K. M., victima celor doi fiind un tânăr de 27 de ani din L'Aquila. Conform Abruzzo Live, tânărul a luat de la cei doi traficanţi droguri în valoare de câteva sute de euro, dar nu a avut cu ce să le achite.

Deşi cele două părţi au încheiat, practic, un acord prin care tânărul îşi asuma efectuarea unei plăţi cu dobândă de până la 1.500 de euro, traficanţii au început să pună presiune asupra lui astfel încât bărbatul să plătească suma respectivă cât mai rapid.

Tânărul a fost bătut de mai multe ori, inclusiv cu o curea, de către român, a fost ameninţat că va fi victima unor câini din rasa pitbull şi, nu în ultimul rând, traficanţii l-au ameninţat că îi vor pune droguri în maşină şi vor chema Poliţia, astfel încât tânărul să fie arestat.

Traficantul român este acuzat de comiterea mai multor infracţiuni

După ce tânărul a ajuns la spital, în urma unei bătăi încasate de la cei doi traficanţi de droguri, rudele acestuia nu au mai răbdat şi au sesizat forţele de ordine. Cei doi traficanţi au fost ridicaţi şi trimişi în arest. În cele din urmă, însă, doar macedoneanul a primit mandat de arest preventiv, românul fiind plasat în arest la domiciliu. Asta deşi, în momentul în care au percheziţionat casa românului, poliţiştii au descoperit doze de droguri pregătite pentru a fi comercializate, dar şi cureaua cu care a fost bătut tânărul consumator.

Românul din Italia şi macedoneanul sunt acuzaţi de comiterea mai multor infracţiuni precum şantaj, extorcare, trafic de droguri şi vătămare corporală.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

italia roman traficant droguri bataie politie
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă