Un titular de la Dinamo a făcut anunțul: „Trebuie să plec de aici”

2 luni in urmă 1

LIGA 1  ·  DINAMO

Academica Clinceni și Dinamo au remizat, scor 1-1, în ultimul lor meci de Liga 1 din anul 2020. Juan Camara (26 de ani, extremă dreapta) și-a anunțat plecarea din „haită” imediat după finalul partidei. +16 FOTO

Academica Clinceni și Dinamo au remizat, scor 1-1, în ultimul lor meci de Liga 1 din anul 2020. Juan Camara (26 de ani, extremă dreapta) și-a anunțat plecarea din „haită” imediat după finalul partidei.

Articol de GSP - Publicat luni, 21 decembrie 2020, 08:57 / Actualizat luni, 21 decembrie 2020 09:38

Academica Clinceni și Dinamo au remizat, scor 1-1, în ultimul lor meci de Liga 1 din anul 2020. Juan Camara (26 de ani, extremă dreapta) și-a anunțat plecarea din „haită” imediat după finalul partidei.

„Eu am încercat să suport totul până în ultima zi, pentru că situaţia era complicată. Nu ştiu ce se va întâmpla până în ianuarie, când trebuie să ne întoarcem. Eu îmi doresc să rămân aici dacă se rezolvă problemele. Dacă nu, trebuie să mă gândesc la viitorul meu. 

Nu ştiu deocamdată. Încă am o mică speranţă că se vor rezolva toate problemele. Eu, când mă implic într-un proiect, încerc să termin contractul. Dacă nu se rezolvă problemele, trebuie să plec, pentru că e o situaţie dificilă pentru mine, pentru familia mea şi pentru colegii mei. Săptămânile următoare sunt decisive pentru viitorul meu”, a declarat Camara.

Pe mâna spaniolului » Dinamo a ratat șansa de a se apropia real de play-off, după ce a condus la Călărași

Juan Camara, gata să plece de la Dinamo: „Căutam o echipă unde să joc”

„Aceste 4 luni au fost dificile. Au fost ani şi mai răi, până la urmă nu mă pot plânge, pentru că eu căutam o echipă unde să joc, să mă simt important. Situaţia a fost dificilă, dar echipa a luptat până la final. Până acum am încercat să dăm totul pentru a fi cât mai sus în clasament, dar când sunt probleme financiare atât de mari... e dificil”, a mai spus spaniolul.

600.000 de euroeste cota de piață a lui Camara, potrivit Transfermarkt

2 goluria reușit Camara la Dinamo, în 13 meciuri oficiale

FOTO. Cele mai tari imagini din meciul Clinceni - Dinamo 1-1

Clasament Liga 1

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Deian Sorescu, descumpănit: „Acum s-au văzut caracterele”Paul Anton, ultimatum pentru Dinamo: „Am o familie și sunt responsabil pentru asta! Nu se mai poate continua”

Gestul făcut de Iohannis, după ce a privit-o pe Diana Șoșoacă în ochi. Senatoarea AUR, declarații incredibile despre președinte

Libertatea

Playtech: Gigi Becali i-a dat soției 30.000 de euro pentru shopping. Replica ei l-a șocat, pur și simplu. Femeia e GENIALĂ!
17:30 Fotbal, Liga 1

UTA - Astra

Digi 1, Telekom 1, Look Sport
20:30 Fotbal, Liga 1

FCSB - Sepsi

Digi 1, Telekom 1, Look Sport
21:30 Fotbal, Bundesliga 2

Karlsruher - Hamburger

Digi 2, Telekom 2, Look Sport 2

Program TV complet

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă