Un tip sufletist, dar mereu agitat. Cu cine vrea să se mai bată Mike Tyson după meciul cu Roy Jones Jr.

3 luni in urmă 22

Liga 1: Chindia - Sepsi, luni, 18:00, Digi Sport 1

Liga 1: Gaz Metan - FCSB, luni, 21:00, Digi Sport 1

The Mirror scrie azi că Iron Mike insistă să se bată cu cei mai valoroși pugiliști actuali ai momentului, în evenimente sportive cu scopuri caritabile. 

Mike Tyson îi vrea în ring pe Tyson Fury și Anthony Joshua 

Tyson nu a mai luptat într-un meci oficial din 2005, de la disputa cu Kevin McBride, dar acum i-a trecut pe listă pe Anthony Joshua și pe Tyson Fury. 

"Sunt  niște pugiliști strălucitori, pot face enorm pentru societate. Pot avea gale demonstrative, iar evenimentele lor sunt aducătoare de mulți bani pentru că sunt vedete care aduc mulți spectatori în sală. Ei pot aduce mulți pentru cei care au nevoie în această societate. Cu astfel de sportivi (n.r.: - Anthony Joshua sau Tyson Fury) și cu mine, evenimentele în scopuri caritabile pot genera foarte mulți bani pentru cei nevoiași", a declarat Tyson, conform The Mirror. 

54 de ani are Mike Tyson51 de ani e vârsta lui Roy Jones Jr.

Mike Tyson: "Am de gând să mă bat cu Roy Jones Jr.!"

Până să ajungă să urce în ring cu vedetele actuale, Tyson insistă că meciul cu Roy Jones Jr nu va avea caracter amical. Abordarea lui Tyson e menită să aducă un public numeros în sală. 

"Nu știu de ce vorbiți că nu e un meci real. Am de gând să mă bat, așa cum cred că are de gând și Roy Jones Jr!", a mai spus Tyson. 

Roy Jones Junior, în vârstă de 51 de ani, a fost campion mondial la categoriile mijlocie, supermijlocie, semigrea și grea. Ultima dată, americanul a luptat în februarie 2018, când l-a învins pe Scott Sigmon, însă a continuat să se antreneze constant. Roy Jones Junior are în palmares 66 de victorii, dintre care 47 prin KO și 9 înfrângeri.

Mike Tyson a urcat ultima dată în ring în 2005, când a pierdut în fața lui Kevin McBride. Tyson deține recordul de precocitate pentru cel mai tânăr campion mondial din istoria categoriei regină, în 1986, când avea 20 de ani.

Iron Mike are în palmares 50 de victorii, dintre care 44 obținute înainte de limită și 6 înfrângeri. Etichete: mike tyson , tyson fury , anthony joshua , roy jones jr
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă