Un tigru bengalez a semănat teamă într-un parc safari din Japonia, după ce a atacat trei îngrijitori

2 săptămâni in urmă 13

Un tigru bengalez a atacat, miercuri, trei angajaţi ai unui parc safari aflat la nord de Tokyo, toţi trei fiind transportaţi la spital, a anunţat poliţia locală şi operatorul parcului, potrivit agenţiei de presă Kyodo.

Un tigru bengalez a semănat teamă într-un parc safari din Japonia

Profimedia Images

Cel puţin unul dintre îngrijitori a fost muşcat de felină, fiind transportat la spital cu un elicopter medical, potrivit autorităţilor. Cei trei îngrijitori erau conştienţi la momentul spitalizării, notează AGERPRES

Tigrul, un mascul în vârstă de 10 ani, are o lungime de 3 metri şi cântăreşte 150 de kilograme. Incidentul a avut loc în jurul orei locale 08:30, la Nasu Safari Park, din prefectura Tochigi, când îngrijitorii încercau să facă tigrul să iasă din cuşca sa într-o incintă exterioară, deschizându-i mai multe uşi.

În general, aceştia evită să se afle în acelaşi spaţiu cu felina, însă din cauza unor probleme, unul dintre îngrijitori ar fi intrat în cuşcă, a declarat operatorul parcului. În urma incidentului, conducerea Nasu Safari Park a decis închiderea acestuia pentru restul zilei. Parcul adăposteşte aproximativ 700 de animale din 70 de specii.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă