Un tenismen de top dezvăluie prin ce se diferențiază Federer de Nadal și Djokovic

1 lună in urmă 1

Liga 2: Farul Constanța - Viitorul Pandurii Târgu-Jiu, duminică, 11:30, Digi Sport 1

Liga 1: Botoșani - FCSB, duminică, 20:30, Digi Sport 1

Croatul, campion la US Open în 2014, a jucat 38 de partide împotriva vedetelor care formează "The Big 3" și are o imagine de ansamblu despre felul în care sportivii care domină circuitul de peste 12 ani se exprimă pe teren.

Marin Cilic: "Nadal și Djokovic joacă fiecare punct ca și cum ar fi minge de meci"

Cilic (1,96 m) susține că Nadal și Djokovic au trăsături asemănătoare în jocul lor, iar Federer e mai creativ pe teren.

"Nadal și Djokovic sunt asemănători dintr-un punct de vedere pentru că ei joacă fiecare punct cu aceeași intensitate, ca și cum ar fi minge de meci. Nu spun că Federer nu se aseamănă cu ei la acest capitol, dar el este mai concentrat pe schimbarea ritmului, pe schimbarea vitezei.

Roger se concentrează mai mult pe felul în care servește, pe felul în care lovește cu forehand-ul, el mixează loviturile. Federer e mai agresiv pentru că merge la fileu, rupe ritmul, e rapid prin mișcările pe care le face pe teren", a spus Marin Cilic, potrivit Tennis World USA.

Cilic a câștigat în carieră trei titluri ATP și 28,3 milioane de dolari din tenis. În 2018 croatul a atins cel mai înalt loc al carierei, poziția a treia ATP. 

Meciurile directe între starurile tenisului masculin

Roger Federer vs Rafael Nadal 16-24Roger Federer vs Novak Djokovic 23-27 Novak Djokovic vs Rafael Nadal 29-27  Etichete: novak djokovic , rafael nadal , roger federer , marin cilic
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă