Un tenismen de top a luat-o razna la Miami: s-a bucurat pe teren deși a pierdut meciul! „Iau niște bani și plec”

2 săptămâni in urmă 2

Benoit Paire (Franța, 33 ATP) a ajus un exemplu negativ în tenisul mondial! Francezul a fost în ultima vreme protagonistul unor episoade nedemne de un sportiv profesionist, ultimul petrecut la turneul de la Miami.

Benoit Paire a avut o reacție de bucurie la Miami, după ce a pierdut meciul cu Lorenzo Musetti din turul secund, 3-6, 3-6! Există, totuși, o explicație pentru gestul ciudat al francezului.

Paire a șocat pe toată lumea, declarând recent că participă la turnee în scopul de a pune mâna pe premiile pentru prezența pe tablou. Acesta și-a pierdut interesul pentru tenis din cauza condițiilor dificile din timpul pandemiei.

Benoit Paire a sărbătorit pe teren după ce a pierdut meciul de la Miami

Benoit Paire a suferit a 5-a înfrângere consecutivă în circuitul ATP, la Miami, iar la final s-a bucurat chiar pe teren! Paire a luat 16.000 de dolari pentru prezența pe tabloul principal, fiind acceptat direct în turul secund. Benoit a explicat recent de ce are o atitudine total neprofesionistă pe teren: „Vin, iau nişte bani şi plec la următorul turneu. Îmi fac treaba. Ceea ce este surprinzător în circuitul actual e faptul că există multe beneficii de pierdut. Dacă tu câştigi un un turneu ATP 250, nu iei mai mult de 30.000 de dolari.

I think he's happy to go back at home 😉#TeamBenPaire #SupportYouAlways #Home #BeHappy #MiamiOpen #BenoitPaire pic.twitter.com/MDBDPWqZpK

— TeamBenPaire. (@teambenpaire) March 27, 2021

Eu, cu un bye (n.r. – participare direct în turul secund), am luat 10.000 de fiecare dată, pierzând direct. De ce să te zbaţi ca un nebun pentru a câştiga doar un pic mai mult? Nu are rost să plătesc pe cineva din circuit acum. Sunt singur. Nu am nimic, nici antrenor, nici preparator fizic. Nu sunt antrenat, nici pregătit să joc meciuri tari”,a spus Benoit Paire pentru L’Equipe. Jucătorul de 31 de ani a generat un alt moment incredibil la turneul de la Buenos Aires, luna aceasta, când a înjurat, a scuipat și a făcut non-combat în ultimul game ale duelului cu Francisco Cerundolo.

The post Un tenismen de top a luat-o razna la Miami: s-a bucurat pe teren deși a pierdut meciul! „Iau niște bani și plec” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă