Un tată şi-a ucis familia la cea de-a noua aniversare a uneia dintre fiice, ca mai apoi să-şi ia viaţa, în SUA

5 zile in urmă 15

De Andreea Anghel.
Publicat: 08.04.2021, 09:28.
Actualizat: 08.04.2021, 09:29

Tragedie fără margini în SUA. Un tată a mers la petrecerea de nouă ani a fiicei sale, unde şi-a ucis familia. Ulterior, omul a decis să îşi pună capăt zilelor, spun poliţiştii. Copila a sunat la 911 pentru a anunţa că mama şi surorile sale au fost omorâte.

Omul a decis apoi să îşi pună capăt zilelor

Un tată a mers la petrecerea de nouă ani a fiicei sale, unde şi-a ucis familia

Profimedia Images

  • Un tată şi-a ucis familia la aniversarea de nouă ani a uneia dintre fiice
  • Omul a decis apoi să îşi ia viaţa

Ofițerii au răspuns apelului în jurul orei 23:30. Incidentul a avut loc într-o clădire de apartamente din zona Sutter Avenue, a declarat pentru NBC News Departamentul de Poliție din New York. Când au ajuns, au găsit două victime pe hol și una în sufragerie. Toate trei au fost declarate decedate la fața locului, relatează NBC News.

''Tati a venit la ziua mea, nu a adus cadouri''

NYPD a identificat victimele drept Rasheeda Barzey, în vârstă de 45 de ani, Solei Spears, fiica ei, în vârstă de 20 de ani, și Chloe Spears, în vârstă de 16 ani. Omul înarmat, identificat drept Joseph McCrimon, în vârstă de 46 de ani, a fost găsit mort pe trotuarul din apropierea apartamentului. Oamenii legii au declarat că au găsit o armă pe corpul lui McCrimon și o alta în apropiere. Fata de 9 ani, care nu a fost identificată, nu a fost rănită.

Șeful detectivilor din NYPD, James Essig, a declarat pentru Associated Press că Barzey și McCrimon au fost într-o relație timp de 20 de ani. Cei doi o aveau pe copila de nouă ani. Celelalte două victime erau fiicele lui Barzey dintr-o relaţie anterioară, a spus poliția, conform People.

Familia găzduia o petrecere aniversară pentru fetiţa de 9 ani în momentul incidentului. Când a sunat la 911, aceasta i-a spus dispecerului: ''Tati a venit la ziua mea, nu a adus cadouri''. Fetiţa, care nu a fost identificată, nu a fost rănită.

Nu a existat nicio istorie a violenței domestice între Barzey și McCrimons. Cu toate acestea, detectivul a spus că relația lor era una destul de complicată. McCrimons a fost anterior condamnat pentru omor și a executat mai bine de opt ani în închisoare. A fost eliberat în 2003.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă