Un tată a murit după ce a sărit în apă pentru a-i salva viața fiicei sale cu dizabilități, ţintuită în scaunul cu rotile, în Anglia

1 lună in urmă 28

Un tată erou, în vârstă de 86 de ani, a murit după ce s-a aruncat în apă pentru a-i salva viața fiicei sale. Aceasta era îmobilizată în scaunul cu rotile. Incidentul a avut loc în Marea Britanie.

Un tată a murit după ce a sărit în apă pentru a-i salva viața fiicei sale cu dizabilități

Un tată a murit după ce a sărit în apă pentru a-i salva viața fiicei sale cu dizabilități

Casey family - BBC via Daily Mail

Lawrence Casey, în vârstă de 86 de ani, s-a înecat miercuri seara în Canalul Bude, din Cornwall, Anglia, la ora 17.20. Tatăl a sărit în apa înghețată pentru a o salva de la înec pe fiica sa Jessica, în vârstă de 20 de ani. Bărbatul nu a mai reuşit să iasă cu bine la suprafaţă, în timp ce Jessica a fost scoasă din apă de trecători și dusă ulterior la spital. Tânăra era ţintuită în scaunul cu rotile.

Tatăl i-a fost devotat fiicei sale până în ultima clipă

Familia Casey a declarat: ''El a fost devotat îngrijirii fiicei sale cu dizabilități și actul său final de dragoste a fost să-și sacrifice viața pentru a o salva pe a ei. Acordăm recunoștința noastră sinceră trecătorilor care, de asemenea, au ajutat în mod altruist la salvarea vieții ei''. Nu este clar cum Jessica a ajuns în apă cu scaunul cu rotile, conform Daily Mail.

Francesca, o altă fiică a domnului Casey, a scris pe rețelele de socializare pentru a le mulțumi ''trecătorilor incredibili care s-au oprit să sară în ajutor în timpul incidentului de la Bude Canal în care tatăl meu și-a pierdut viața încercând să o salveze pe sora mea''. Ea a adăugat: ''Suntem profund șocați, desigur, dar sunt încurajată de cei care au ajutat. Eu și familia mea dorim să ne exprimăm profunda recunoștință pentru toți cei implicați''.

Jessica a fost dusă la spital pentru tratament, în timp ce un purtător de cuvânt al poliției a confirmat că tatăl ei a murit: ''Moartea nu este tratată ca suspectă și va fi pregătit un dosar pentru medicul legist. Serviciile de urgență au fost chemate la ora 17.20 la Bude Canal în urma unor rapoarte de îngrijorare cu privire la bunăstarea a două persoane aflate în apă. O femeie în vârstă de 20 de ani a fost trasă din apă de către oameni și dusă la spital cu o ambulanță.''

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

Un interlop scoţian oferă 20.000 de lire sterline celui care îi aduce înapoi copilul cu care a fugit soţia româncă în timpul procesului de divorţ

1

Craig Windsor, un interlop scoţian în vârstă de 38 de ani, oferă 20.000 de lire sterline celui care îi aduce înapoi copilul pe care îl are cu soţia lui, o româncă. Femeia a plecat cu băiatul de şase luni în ţara natală şi refuză să se mai întoarcă în Scoţia.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă