„Un țăran parvenit!” » Rednic îl distruge pe Negoiță și vine cu planul salvării lui Dinamo: „Nu așa, tată! Punem toți 300.000”

1 lună in urmă 18

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 septembrie 2021, 22:04 / Actualizat sambata, 04 septembrie 2021 22:21

Mircea Rednic (59 de ani), ultimul antrenor care a cucerit titlul alături de Dinamo, a analizat situația financiară a clubului alb-roșu, intrat în insolvență pentru a scăpa de datoriile care amenințau supraviețuirea clubului.

Rednic, ultima dată antrenor la Dinamo între octombrie 2018 și iulie 2019, s-a declarat dispus să investească la club, în cazul în care mai multe persoane apropiate de Dinamo, cu putere financiară, i s-ar alătura. Printre cei enumerați de „Puriu” se află Mircea Lucescu și Ionuț Lupescu.

Mircea Rednic: „Haideți să ne adunăm, să stabilim o sumă”

„Toată lumea vine cu sfaturi, toți promit... și Hunedoara și Dinamo au nevoie de bani. Îi văd pe nea Mircea, pe Lupescu, cum vorbesc. Fără supărare, nu, tată, cum am împrumutat eu clubul, haideți să ne adunăm 5-6, poate 10 inși, să stabilim o sumă, de 200.000, 300.000... se poate!”, a spus Rednic la Telekom Sport.

Totodată, Rednic, numit cetățean de onoare al municipiului Hunedoara, l-a distrus pe Ionuț Negoiță, fostul acționar majoritar de la Dinamo, care a lăsat clubul pe mâna ibericului Pablo Cortacero în vara anului trecut.

Mircea Rednic, despre Negoiță: „Un țăran parvenit!”

„Văd un țăran parvenit care a venit ca un mare salvator, se mai așază și la masa credală să-și recupereze banii, că nu a luat destul în perioada în care a fost mare conducător. Din surse sigure vă spun că s-au vândut jucători pentru peste 10 milioane de euro, iar el nu a investit”, a „tunat” Rednic.

Rednic nu a ratat ocazia de a comenta un subiect fierbinte, acela al posibilului transfer al lui Deian Sorescu la FCSB. Marea rivală a alb-roșilor a făcut o ofertă pentru căpitanul dinamovist, respinsă de conducerea clubului din Ștefan cel Mare.

„E necesară plecarea lui Sorescu. E singura sursă... Chiar mă doare când văd alţii care au plecat pe 10, 7, 6 milioane, iar pentru Sorescu ne c****m la 500.000, 700.000. Sorescu are calitate şi e un jucător pe care te poţi baza”.

Mircea Rednic, cetățean de onoare al municipiului Hunedoara

Mircea Rednic, Dorin Mateuț, Ioan Petcu și Florea Văetuș au primit fiecare titlul de „Cetățean de onoare al municipiului Hunedoara”, toți cei 4 fiind foști jucători importanți ai Corvinului.

„Sunt mândru pentru o asemenea onoare. Reprezintă ceva deosebit pentru mine si le mulțumesc oficialităților si oamenilor din oraș pentru ceea ce mi-au oferit întotdeauna”, a declarat Rednic pentru Gazeta Sporturilor.

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Dinamo și-a prezentat transferurile ca în vremurile bune: „Nu ne oprim aici! El va fi dirijorul” + primele reacții ale jucătorilor: „Noi avem nevoie de Dinamo, nu invers”

Dinamo se transformă » Cum arată primul „11” al lui Bonetti după ultimele recrutări

Playtech: IREAL! Descoperirea care poate salva omenirea de covid! Antidotul șoc pe care l-au găsit specialiștii


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă