Un tânăr din Vaslui a tăiat cu cuţitul o întreagă familie care îl atenţionase să dea muzica mai încet

3 săptămâni in urmă 35

Vecinii, o familie din trei membri – tatăl, mama și o fată de 15 ani, s-au ales cu multiple traumatisme după ce minorul i-a atacat. Acesta a tăiat-o cu cuțitul pe fata de 15 ani și pe mama acesteia, iar tatăl s-a ales cu un traumatism cranio-cerebral. Tatăl minorului de 13 ani, în loc să aplaneze conflictul, a sărit și acesta să-i bată pe vecinii deranjați. Băiatul a fost dus într-un centru special, iar tatăl este cercetat sub control judiciar.

Enervat la culme de tupeul vecinilor, minorul a pus mâna pe un cuțit și a început să împartă lovituri în stânga și-n dreapta. În ajutorul acestuia i-a sărit și tatăl. Localnicii se plâng că minorul, a cărui părinți sunt divorțați, are grave probleme de comportament și nu este prima dată când se manifestă violent, mai toți locuitorii satului știindu-i de frică.

“I-a dat lui Florin în cap. Pe femeia lui a tăiat-o la mână. Nu m-am băgat, mi-am văzut de treabă. A venit Poliția, SMURD-ul. La 12 – 13 ani umbli cu cuțitul, cu toporul, beat, înjuri, tai lumea. Nu e prima dată. Nu putem să mergem pe uliță din cauza lor”. spun îngroziți vecinii care au fost martori la scena petrecută.

Citeşte şi: Poliţist bătut de o femeie din cauza măştii de protecţie. Incident şocant într-o staţie de autobuz

“Ambulanța ajunsă la fața locului a găsit trei victime conștiente și coerente, dar cu diferite traumatisme. E vorba de tatăl de 45 de ani cu TCC, mama de 40 ani cu traumatism toracic și fata de 15 ani cu o plagă la nivelul mâinii”. Dr. Dan Ungureanu, Serviciul de Ambulanța Vaslui, potrivit Ziaruldevaslui.

″În cauză a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri și alte violente, tulburarea liniștii publice și amenințare. A fost plasat sub control judiciar pentru 60 zile”. Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui

Copilul se afla acum într-un centru în regim de urgență din cadrul Direcției pentru Protecția Copilului Vaslui și va fi evaluat psihologic.

Citeşte şi: Roxana a murit la doar 24 de ani. Incredibil ce i-a grăbit sfârşitul: „Refuz sa cred ca nu mai ești printre noi!”

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă