Un tânăr din Braşov, care a alimentat luni întregi fără să plătească, a fost reţinut. Cum reuşea să păcălească autorităţile

2 zile in urmă 25

Potrivit datelor furnizate, joi, de Poliţia judeţeană Braşov, tânărul în vârstă de 19 ani este cercetat pentru şapte fapte de furt calificat şi două infracţiuni de punere in circulaţie sau conducere a unui vehicul neînmatriculat. ''În urma cercetărilor şi a activităţilor investigativ-operative desfăşurate în cauză, politiştii au stabilit faptul că, în perioada martie-septembrie 2022, tânărul s-ar fi deplasat cu autovehiculul pe care îl deţinea în mai multe benzinării aflate pe raza municipiilor Braşov şi Săcele, unde ar fi alimentat cu combustibil, ulterior părăsind locaţiile fără să achite contravaloarea carburantului, prejudiciul total cauzat fiind de aproximativ 3.300 lei'', informează IPJ Braşov.

Pe parcursul anchetei, poliţiştii au constatat, de asemenea, că bărbatul intra în staţiile de comercializare a carburanţilor cu autovehiculul fără plăcuţele cu număr de înmatriculare sau având montată o plăcuţă cu număr de înmatriculare furată anterior de pe un alt autovehicul.

''În baza probatoriului administrat în cauză, pe numele bărbatului a fost emisă ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov. În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, în care se va propune soluţie legală la finalizarea cercetărilor'', menţionează Poliţia Braşov.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Un tânăr din Braşov, care a alimentat luni întregi fără să plătească, a fost reţinut. Cum reuşea să păcălească autorităţile

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă