Un tânăr de 22 de ani a murit după ce a intrat cu mașina într-un camion. Conducea cu180 KM/h

4 luni in urmă 24

Un tânăr de 22 de ani şi-a pierdut viaţa într-un accident cumplit produs noaptea trecută pe DN 24, în localitatea Văleni din judeţul Vaslui.

Potrivit ISU Vaslui, accidentul s-a produs în jurul orei 03:00. Tânărul era din comuna Zăpodeni și mergea către Iasi, iar in dreptul localitătii Văleni a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens lovind frontal un autovehicul de mare tonaj care venea din sens opus. Impactul a fost unul violent, mașina tânărului fiind complet distrusă.

La locul evenimentului au intervenit pompierii Detașamentului de pompieri Vaslui, o ambulanță SMURD și echipaje specializate. Aceștia s-au chinuit mai bine de o oră să scoata victima dintre fiarele contorsionate. Din păcate, cadrele medicale sosite la fața locului nu au mai putut face nimic să il salveze pe tânăr.

Autoritățile au deschis o anchetă în acest caz si cercetează împrejurarile in care s-a produs accidentul. Dupa primele verificări efectuate la fața locului se pare că viteză de deplasare a autoturismului era de aproximativ 180 km/h în momentul impactului. 

În România, viteza excesivă este cauza principală în aproximativ 30% din accidentele de circulaţie mortale.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă