Un tânăr de 19 ani a supraviețuit ca prin minune, după ce s-a aruncat de la etajul 8 al unui bloc din Teleorman

1 săptămână in urmă 19

MIERCURI, 13 OCTOMBRIE 2021, 14:59

SURSĂ: realitatea.net

AUTOR: REALITATEA.NET

Un tânăr de 19 ani s-a aruncat de la etajul opt al blocului în care locuia cu părinții. Când a fost găsit pe stradă, acesta era conștient, dar nu se putea mișca.

Din fericire, prăbușirea în gol a fost amortizată de copacii din fața blocului.

Autoritățile au fost alertate în urma unui apel la 112.

La fața locului au intervenit polițiștii locali și pompierii SMURD, însă polițiștii din cadrul IPJ Teleorman, care ar fi trebuit să deschidă o anchetă în acest caz, nu au ajuns la fața locului nici după șase ore. Oamenii legii au aflat despre eveniment din presa locală și s-au autosesizat la șase ore de la producerea incidentului.

ISU Teleorman susține că apelul a fost către SAJ, iar ulterior le-a fost transferat reprezentanților de la SMURD, care s-au deplasat la fața locului, au luat victima și au transporat-o la spital.

Pe de altă parte, IPJ Teleorman consideră că ar fi trebuit să fie sesizată instituția de cei de lareprezentanții SMURD sau de personalul medical de la Spitalul Județean, aceștia din urmă având această obligație, prin protocol, atunci când se prezintă un pacient cu astfel de leziuni.

Conducerea STS susține că persoana care a sunat la 112 a anunțat doar că a găsit pe stradă un tânăr paralizat, conștient, care i-a cerut ajutorul, fără să dea alte detalii, așa că operatorul de la 112 a făcu legătura la SAJ, "sărind" peste IPJ.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă