Un tânăr de 17 ani a amenințat cu cuțitul o vânzătoare pentru un pachet de țigări

1 săptămână in urmă 16

Duminica, 09 Ianuarie 2022, ora 14:33

44 citiri

Poliţiştii din Timiş l-au depistat pe un tânăr de doar 17 ani care în urmă cu trei zile a ameninţat cu cuţitul o vânzătoare pentru un pachet de ţigări. Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru tâlhărie calificată.

”În data 06 ianuarie 2022, poliţiştii oraşului Jimbolia au fost sesizaţi cu privire la faptul că la un magazin din Jimbolia, o persoană necunoscută a sustras un pachet de ţigări prin ameninţarea vânzătoarei cu un cuţit. În data de 8 ianuarie 2022,în urma investigaţiilor efectuate de poliţiştii de investigaţii criminale din Jimbolia, a fost depistat în localitatea Săcălaz un tânăr în vârstă de 17 ani, bănuit de comiterea faptei”, transmite IPJ Timiş.

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru infracţiunea de tâlhărie calificată. El a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din Cadrul I.P.J. Timiş.

Citeste si:

Cei mai vizibili miniștri. Doar un liberal este în primele cinci poziții, restul fiind ocupate de social democrați

Premierul Nicolae Ciucă ocupă primul loc ca vizibilitate în decembrie, prima lună de mandat pentru Cabinetul său, fiind urmat de miniştrii Alexandru Rafila, Sorin Grindeanu, Marius Budăi,...

România şi Bulgaria, de 15 ani în UE. De la explozia salariilor, la clientelism cu fonduri europene ANALIZĂ

România şi Bulgaria sărbătoresc primii lor 15 ani în calitate de state membre ale Uniunii Europene, cu un bilanţ inegal, marcat pe de-o parte de îmbunătăţirea nivelului de trai şi, pe de...

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă