Un tânăr care a aruncat cu o sticlă de șampanie și cu un scaun în trecători de la balconul unui imobil din Mamaia a fost reţinut

2 luni in urmă 23

Un tânăr care a aruncat cu obiecte în trecători de la balconul unui imobil din Mamaia, apoi a postat filmările pe internet, a fost reţinut de poliţiştii constănţeni, transmite Agerpres.

Potrivit unei postări de pe contul de Facebook al Poliţiei Române, cu titlul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, tânărul s-a filmat şi în alte ipostaze în care îi agresa ori îi provoca pe cei din jurul său.

„Zilele precedente, pe internet, au apărut imagini în care un tânăr, dornic de faimă, se filma în următoarele ipostaze: a aruncat, de la balcon, o sticlă de şampanie spre două fete şi un scaun pe maşinile parcate; i-a promis unei mame o sumă de bani pentru a-şi ucide fiul; i-a aruncat ochelarii de vedere unui tânăr peste balcon; a provocat persoane din preajma sa; a încercat să sugrume un tânăr, folosind o tehnică de lupte. În acest moment, el a fost reţinut, pentru 24 de ore. Va trebui să explice motivele pentru care a avut acest comportament, deşi nu există o logică în tot ce a făcut”, se arată în postare.

Conform aceleiaşi surse, comportamentul tânărului este „complet intolerabil”.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă