Un tânăr cade în gol de la etajul 8, în centrul Alexandriei, poliția vine după 7 ore: "Nu ne-a anunțat nimeni, am văzut în presă"

1 săptămână in urmă 29

De Paul Nanian.
Publicat: 13.10.2021, 14:15.
Actualizat: 13.10.2021, 14:16

Miercuri dimineață, un tânăr de 19 ani ajunge pe caldarâm, după ce cade de la etajul 8 al unui bloc din centrul Alexandriei. La față locului ajung o ambulanță SMURD și un echipaj de poliție locală.

Tânărul, deși rănit grav, este conștient: castanul din față blocului a atenuat căderea. Nu spune nimic despre ce s-a întâmplat, spune doar că îi este frig și are nevoie de ajutor. Rănile sunt grave, fracturi urâte și dureri insuportabile în piept. Ajunge la spital, cu ambulanță SMURD. Poliția, însă, nu a preluat cazul, pentru că oficial, nu a fost anunțată, neoficial "nu este competență lor, că tânărul e viu".

Nici poliția locală, nici echipajul SMURD, nici angajații spitalului nu au anunțat poliția cu privire la cele întâmplate. Conducerea IPJ a aflat din presă, la peste 5 ore de la producerea evenimentului extrem de grav. Inițial, ni s-a spus că nici nu a existat apel pe 112, că de fapt poliția locală ar fi anunțat prin dispecerat, apoi, la peste 2 ore, au revenit cu precizarea că, de fapt, a existat un apel 112, dar că nu s-a solicitat poliția, doar ambulanță SAJ.

În realitate, însă, la față locului a ajuns un SMURD de la ISU, nicidecum o ambulanță de la SAJ. Protocolul prevede că la orice apel 112 toate instituțiile sunt în ascultare, inclusiv poliția, sursele noastre specificând clar că nu a existat niciun apel la 112, deși această e varianta oficială înaintată de conducerea IPJ și purtătorul de cuvânt al ISU, în mod ireal, se pare.

Băiatul s-ar fi aruncat de la etaj după o ceartă cu părinții

Tânărul care a căzut de la etaj are 19 ani și locuiește u părinții și bunicii, este proaspăt student și bunicii tocmai i-au cumpărat o mașînă cu care să vină de la București, în weekend. Tatăl lui este jandarm care era de serviciu în momentul incidentului, însă nimeni nu știe cum a ajuns pe caldarâm, plin de răni și sânge: dacă a fost împins sau s-a aruncat.

Vecinii spun că e un băiat extrem de politicos și liniștit, și că nu ar avea niciun motiv să comită un astfel de gest. Potrivit unor surse, băiatul ar fi încercat să se sinucidă după o ceartă cu părinții întrucât nu mai voia să meargă la facultate. Cert este că la ora 5 dimineață, când a căzut de la etaj, tatăl lui nu ar fi fost acasă, iar mama ar fi dormit.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă