Un tânăr bolnav de Covid a refuzat oxigenul. Motivul, absolut HALUCINANTUL

1 lună in urmă 17

Secție COVID spitalSecție COVID spital

Un tânăr de 32 de ani, bolnav de COVID-19, a ajuns la Terapie intensivă și a refuzat să primească oxigen. Motivul este halucinant: le-a spus medicilor că a citit pe internet că plămânii se refac singuri, iar oxigenul ar fi periculos, relatează Realitatea PLUS. 

MARŢI, 06 APRILIE 2021, 09:39

SURSĂ: Realitatea PLUS

AUTOR: REALITATEA.NET

Bărbatul în vârstă de 32 de ani a ajuns la spital în stare foarte gravă, fiind infectat cu COVID-19 și cu un grad de afectare a plămânilor de 75%. A fost dus într-o secție de pre Terapie intensivă pentru a i se administra oxigen, însă a refuzat.

Bărbatul spune că a citit pe internet, mai exact pe Facebook, studii care atestă că organele interne se refac singure, iar oxigenul administrat provoacă edem pulmonar și cerbral. 

Medicii au mers pe rând pentru a-l convinge pe bărbat. Acesta stătea cu masca de oxigen sub bărbie și refuza vehement orice sfat dat de cadrele medicale. Mai mult decât atât, familia îl susținea. Totul până într-un moment în care acesta s-a simțit foarte rău. Acum le mulțumește medicilor pentru că i-au salvat viața. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă