Un tanar baut si cu permisul suspendat, care a omorat un pieton chiar in noaptea de Inviere, lasat liber

1 săptămână in urmă 23

Instanta de judecata a decis marti, 4 mai, ca un sofer de 20 de ani, din Bucuresti, nu reprezinta un pericol public, chiar daca el a fost retinut 24 de ore dupa ce a accidentat mortal cu masina un pieton, chiar in noaptea de Inviere, baut fiind si cu permisul suspendat, anunta ExclusivDB.

Tanarul este din Bucuresti si venise la Ciocanesti, judetul Dambovita, la niste prieteni. Cand a plecat, a dat cu masina peste un barbat de 53 de ani, care mergea la slujba de Inviere. Accidentul s-a petrecut sambata noaptea, cu 15 minute inainte de miezul noptii.

Individul nu a oprit dupa ce a lovit cu masina barbatul nevinovat. Si-a vazut de drum ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat. Politistii de la Racari s-au mobilizat si au reusit sa-l prinda in scurt timp, cu ajutorul colegilor din localitatile invecinate. L-au identificat repede, pentru ca numarul de inmatriculare al masinii a fost gasit la locul accidentului.

Barbatul a fost testat, etilotestul a indicat o valoare a alcoolemiei in aerul expriat de opeste 0,6 la mie, ceea ce ar putea insemna in sange o alcoolemie dubla. In plus i-au fost recoltate si probe pentru a vedea daca consumase si alte substante interzise. Tanarul avea si perimisul de conducere suspendat, insa inca mai avea dovada de circulatie.

Politistii rutieri de la Racari l-au retinut pentru 24 de ore. Dupa o noapte petrecuta in arest, a fost dus in fata magistratilor pentru masuri legale.

Magistratii au hotarat cercetarea lui in stare de libertate, sub control judiciar.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă