Un suporter al lui Fenerbahce a murit sărbătorind golul victoriei cu rivala Galatasaray. Cum s-a întâmplat tragedia

1 săptămână in urmă 8

  • Liga1: CS Mioveni - Gaz Metan Mediaș, luni, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FC Voluntari - Dinamo, luni, 20:30, Digi Sport 1

Galatasaray a deschis scorul în minutul 16, prin Kerem Akturkoglu, din pasa lui Olimpiu Moruțan, dar Fenerbahce a revenit în joc și a câștigat datorită reușitelor semnate de Mesut Ozil (31) și Miguel Crespo (90+4).

Un suporter al lui Fenerbahce a murit după meciul cu Galatasaray

Intensitatea la care a trăit derby-ul și, mai ales, modul dramatic în care a fost stabilit rezultatul final, în minutul patru al prelungirilor, au fost prea solicitante pentru un Almet Uysal, suporter de 60 de ani al lui Fenerbahce, care, potrivit turcilor de la DHA, citați de News.ro, a decedat.

Fanul a urmărit partida dintr-o cafenea din orașul Alașehir deținută de nepotul său, iar bucuria de la golul de 2-1 a dus, în scurt timp, la o tragedie.

Nepotul fanului lui Fenerbahce a explicat cum s-a întâmplat tragedia.

Hai în Digi Online să vezi cele mai spectaculoase locații safari din Zimbabwe și Africa de Sud. Numai pe Digi Animal World, de la 19:00!

Când Fenerbahce, club pe care l-a iubit atât de mult, a marcat în prelungiri, unchiul meu s-a prăbușit la pământ. Nu a dus emoția”, a spus nepotul decedatului, Ercan Uysal, potrivit sursei citate.

Bărbatul a fost dus de urgență la spital, însă medicii nu l-au putut resuscita.

Galatasaray, doar pe locul opt în Turcia

După înfrângerea cu Fenerbahce, Galatasaray a rămas cu 21 de puncte, acumulate în 13 etape, și se află pe locul opt în Turcia, la nouă puncte în spatele liderului Trabzonspor, care are și un meci mai puțin disputat.

Fenerbahce, în schimb, a ajuns la 23 de puncte și se află pe locul 5.

Etichete: galatasaray - fenerbahce

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă