Un submarin cu 53 de persoane la bord a dispărut în largul coastei Bali. Marina militară indoneziană cere ajutorul Australiei şi Singapore

3 săptămâni in urmă 14

Indonezia încearcă să găsească un submarin dispărut care avea la bord 53 de persoane. Autorităţile anunţă că marina militară caută submarinul și dorește ajutor din partea Australiei și Singapore.

Un submarin militar a dispărut în largul costei Bali

Profi Media

Submarin dispărut în apele din Bali

Un submarin al Indoneziei a dispărut în largul coastei Bali. La bord erau 53 de persoane. Autorităţile au declarat pentru Reuters că s-au demarat căutările. "Căutăm în apele Bali, la 96 km depărtare de ţărm. În submarin se aflau 53 de persoane".

Un purtător de cuvânt al marinei militare a declarat pentru Reuters că submarinul a dispărut în timpul unui exercițiu cu torpile, la nord de insula Bali. Ei au spus că submarinul nu a reușit să transmită rezultatele, așa cum era de așteptat. Contactul cu submarinul s-a pierdut miercuri la 4:30 a.m.

Reuters a raportat că este vorba de un submarin KRI Nanggala-402, fabricat în Germania și construit în 1978. Departamentele de apărare din Australia și Singapore nu au răspuns imediat la solicitările Reuters pentru comentarii.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă