Un student din Iași dat dispărut joi a fost găsit spânzurat în pădurea Voinești. Iulian avea 21 de ani: „Drum lin, leule!”

1 lună in urmă 78

Iulian Nechifor a plecat joi de acasă și în aceeași zi părinții au anunțat poliția și a fost dat dispărut. Din păcate, tânărul student a fost găsit după trei zile de căutări, fără viață, scrie Ziarul de Iași.

Student în anul 3 la FEAA, specializarea Contabilitate și Informatică de Gestiune, Iulian a fost găsit spânzurat în pădurea Voinești. El a plecat de acasă de joi și de atunci nu a mai dat niciun semn de viață. Familia l-a dat dispărut și s-au făcut apeluri publice pentru găsirea lui.

Prietenii s-au mobilizat sâmbătă pentru căutarea lui în jurul comunei Voinești, unde locuia. Din nefericire, studentul a fost găsit spânzurat, duminică de dimineață.

„Nu pot exprima în cuvinte șocul pe care l-am avut la aflarea veștii. Am sperat până în ultima clipă că te vor găsi…

Mi ai fost sprijin, un bun sfătuitor, un om ce a știut să mă asculte fără să îi cer, un om care ma încurajat şi susținut mereu, omul pe care m-am bazat indiferent de situație, omul pe care l-am iubit toți… Drum lin leule ??✨”, a scris Claudia pe Facebook, atunci când a aflat tragica veste.

 „Drum lin, leule!”Iulian Nechifor avea 21 de ani. Foto: Facebook

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili care au fost cauzele care l-au determinat pe tânărul de 22 de ani să-și pună capăt zilelor.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă