Un star din Serie A sare în apărarea lui Zaniolo, "făcut praf" pe rețelele sociale: "Am fost în aceeași situație"

1 lună in urmă 28

Fotbal Club, 5 ianuarie, 18:30, Digi Sport 1

Cupa Ligii Angliei: Tottenham - Brentford, 5 ianuarie, 21:45, Digi Sport 1

Zaniolo a fost implicat în mai multe povești care au ținut prima pagină a ziarelor, de la presupusa relație cu Mădălina Ghenea, la faptul că fosta lui iubită este însărcinată și până la dansul controversat alături de mama sa, din noaptea de Revelion. Tânărul fotbalist al celor de la AS Roma și-a suspendat contul de Instagram, în urma criticilor din mediul on-line.

Galerie Foto

Radja Nainggolan i-a luat apărarea lui Nicolo Zaniolo, după ce fotbalistul lui AS Roma a fost "făcut praf" pe rețelele sociale

Împrumutat de Cagliari de la Inter, până la finalul sezonului, Radja Nainggolan s-a identificat cu situația prin care trece în această perioadă Nicolo Zaniolo și a încercat să-l îmbărbăteze pe mai tânărul său coleg din Serie A.

"Văd că este în aceeași situație în care am fost și eu. L-au luat în vizor. Așa că nu pot rezista tentației de a-i spune câte ceva. A intrat în râșnița rețelelor de socializare, cu povestea nopții de Anul Nou. Trebuie să spună clar:<<M-am comportat greșit, nu trebuia să beau, îmi cer scuze!>> Dar cine nu greșește în viață?

Mă văd în Zaniolo pentru că și eu sunt atacat, trolat pe rețelele de socializare. Este ușor să te împiedici. Singura modalitate este să ignori. Nu sunt un profesor care dă sfaturi. Dar singurul mod în care trebuie să răspundă este pe terenul de joc. În rest, trebuie să meargă mai departe. Celor care-l atacă le va răspunde în primele meciuri pe care le va juca", a declarat Nainggolan, pentru Corriere dello Sport.

Etichete: radja nainggolan , madalina ghenea , nicolo zaniolo , francesca costa
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă