Un sportiv român a devenit fotograf al vedetelor la Hollywood. Cum l-a ajutat interacțiunuea cu Jason Momoa

1 lună in urmă 1

Fost atlet de performanță , Alex Mihăilescu s-a stabilit peste ocean de 11 ani, iar acum este fotograf al vedetelor de la Hollywood, relatează ProTv.

Alex Mihăilescu, medaliat în competiții internaționale la 60 și 110 metri garduri, a început o nouă experiență de viață după ce a primit cadou un aparat foto profesionsit. Pentru că nu știa să-l folosească, s-a înscris la un curs, în New York, acolo unde stă de 11 ani. Odată ce a prins tainele fotografiei, și-a depus CV-ul la o agenție, iar de acolo a fost trimis la primele evenimente mondene, pentru a imortaliza vedetele.

Alex Mihăilescu, fotograf: „Jason Momoa mi s-a părut cea mai cool vedetă de la Hollywood. A avut o prezentare de film, unde a venit fără încălţări, cu multe inele, iar după ce i-am făcut poze, l-am rugat să fac un selfie cu el şi atunci a zis ‘come here’, m-a luat de gât şi mi-a pus pumnul în faţă. Mi s-a părut foarte cool şi interesant.

Fostul sportiv a participat la nenumerate gale și spectacole unde a imortalizat vedete precum Mariah Carey, Thalia sau Irina Shayk. Au urmat prezentările de modă… „John Varvatos designer-ul, Donna Karan, la Fashion Week i-am făcut poze Adrianei Lima” – a relatat Alex Mihailescu pentru Pro TV.

Alex spune că simte că mai are multe de realizat în New York. Așteaptă însă că în orașul despre care se spune că nu doarme niciodată să revină la atmosfera de dinainte de pandemie. „A fost o panică totală nimeni nu ştia ce se întâmplă, cum se tratează, oraşul a fost foarte pustiu, foarte gol, era pustiu şi lumea a stat în case. Nu ştiu dacă m-aş muta definitiv, dar momentan îmi place să stau acolo. Îmi place ce fac şi îmi place să stau la New York momentan”, a povestit românul  pentru ProTV.  Acesta a mai spus că nu exclude însă revenirea acasă, în România.

Sursa Foto: Captura ProTV

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă