Un sportiv italian şi-a ucis părinţii pentru că a fost rugat să scoată câinele familiei la plimbare

1 lună in urmă 2

Benno Neumair, un sportiv italian de 30 de ani, din Bolzano, riscă ani grei de închisoare sau chiar închisoare pe viaţă, după ce şi-a ucis părinţii pentru că a fost rugat să scoată câinele familiei la plimbare.

Sportivul italian care şi-a ucis părinţii riscă ani grei de închisoare sau chiar condamnarea la închisoare pe viaţă

Sportivul italian care şi-a ucis părinţii are 30 de ani

Youtube via Stol

Sportivul italian care şi-a ucis părinţii are 30 de ani. Sportivul italian care şi-a ucis părinţii riscă ani grei de închisoare sau chiar închisoare pe viaţă.

Tragedia s-a petrecut la începutul anului, însă abia acum sportivul italian şi-a recunoscut faptele. Benno Neumair se află acasă, împreună cu tatăl său, când acesta l-a rugat să se ridice din pat şi să scoată câinele familiei la plimbare. Benno a refuzat, iar între cei doi a izbucnit un conflict, tatăl acuzându-l că nu ajută cu nimic la treburile casei.

Conform Daily Mail, ulterior, Benno s-ar fi retras în camera sa, pentru a avea linişte, şi ar fi continuat să se joace pe calculator şi să doarmă. Tatăl său nu s-a lăsat şi a intrat peste el pentru a-l certa în continuare, moment în care sportivul, cunoscut drept un bodybuilder de succes, şi-a pierdut cumpătul, a pus mâna pe o sfoară şi a sărit la tatăl său, punându-l la podea.

Sportivul italian a fost arestat la sfârşitul lunii ianuarie

Benno şi-a ucis tatăl prin strangulare, iar apoi a ucis-o şi pe mama lui, tot prin strangulare, după ce aceasta a venit mai devreme acasă, de la serviciu, şi a văzut grozăvia. Ulterior, Benno a aruncat trupurile neînsufleţite ale părinţilor săi în apele râului Adige.

Trupul neînsufleţit al mamei lui Benno, Laura Perselli, a ieşit la suprafaţa apei la sfârşitul lunii ianuarie. Trupul neînsufleţit al lui Peter Neumair, tatăl lui Benno, nu a fost găsit până acum. Au fost găsit urme de sânge pe un pod din apropierea casei lui Benno, urme care aparţineau tatălui acestuia. Benno a fost arestat pe 29 ianuarie, fiind acuzat de uciderea părinţilor săi, ambii profesori, dar şi pentru profanare de cadavre, iar la aproape două luni de la arestarea sa şi-a recunoscut faptele.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

italia benno neumair caine sportiv familie ucis arest
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă