Un sportiv de 39 de ani a dispărut în Munții Baiului. Alexandru Cornel a plecat duminică la alergat și nu a mai dat niciun semn de viață

1 lună in urmă 167

Un sportiv de 39 de ani a fost dat dispărut de tatăl său după ce ieri a plecat să alerge pe un traseu din Munții Baiului și nu s-a mai întors până în prezent. 

Crivăț Alexandru Cornel a dispărut în Munții Baiului

Crivăț Alexandru Cornel a dispărut în Munții Baiului

IPJ Prahova/ Profimedia Images - imagine ilustrativă

  • Crivăț Alexandru Cornel este un om al muntelui, bun cunoscător al traseelor montane.
  • Persoanele care dețin informații despre acest caz de dispariție sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

Potrivit IPJ Prahova, la data de 12 aprilie a.c., în jurul orei 09:30, polițiștii din cadrul Poliției orașului Azuga au fost sesizați, de către un bărbat, cu privire la faptul că fiul său, numitul Crivăț Alexandru Cornel, în vârstă de 39 de ani, a plecat în cursul zilei de 11 aprilie a.c. să alerge și nu a mai revenit la domiciliu până în prezent.

Apropiații sportivului se tem să nu fi fost atacat de animalele sălbatice

Cornel Alexandru Crivăţ este un om al muntelui, sportiv, alergător şi un bun cunoscător al traseelor montane. Cu toate acestea, apropiații se tem că ar fi putut fi atacat de animalele sălbatice.

Semnalmente: înălțime aproximativ 1,70 m, greutate aproximativ 70 kg, chelie, ochii căprui, sprâncene arcuite și groase, față ovală.

La momentul dispariției, aceasta era îmbrăcat cu o geacă de camuflaj, o pereche de pantaloni închiși la culoare și capul acoperit cu căciulă de culoare deschisă.

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la găsirea persoanei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă