Un spaniol de 29 de ani este un patron de fotbal mai excentric decât Pablo Cortacero de la Dinamo! Erik Alonso, cel care cumpără Derby County, pretinde că e campion mondial de box și postează fotografii la bustul gol pe Instagram

2 săptămâni in urmă 37

Erik Alonso, spaniolul care a fost de acord să cumpere Derby County, unde manager este celebrul Wayne Rooney, are doar 29 de ani și este un patron spaniol mai excentric chiar și decât hulitul Pablo Cortacero de la Dinamo.

Alonso pretinde că este campion mondial de box, primește bani de la susținătorii din Indonezia și postează fotografii la bustul gol pe Instagram!

Conducerea lui Derby County a ajuns la un acord pentru a vinde clubul spaniolului pentru suma de 55 de milioane de euro.

Derby County a confirmat că omul de afaceri Erik Alonso, care are „o pasiune pentru a câștiga” și se descrie ca fiind „campion mondial la box”, e aproape să preia clubul

După câteva săptămâni de negocieri, spaniolul Erik Alonso, care deține compania No Limits Sports Limited, este foarte aproape de finalizarea procedurii de cumpărare a lui Derby County, pentru suma de 55 de milioane de euro, sub rezerva aprobării primite de la Liga de Fotbal engleză.

„Derby County Football Club dorește să confirme că a ajuns la un acord definitiv de cumpărare a clubului cu compania No Limits Sports Limited”, se menționează într-o declarație oficială a clubului din Championship.

Spaniolul Erik Alonso are o „pasiune pentru a câștiga” și se descrie ca fiind „campion mondial la box”. Tot în dreptul caracterizării sale de pe un site de profil este trecut faptul că ar fi „carismatic” și posedă totodată „o cunoaștere aprofundată a industriei sportului”

Alonso are cinci victorii, fără nicio înfrângere, potrivit celor de la Boxrec, o bază de date care strânge palmaresul din partidele de box.

Pe pagina sa de pe site-ul de cariere LinkedIn, Erik Alonso se descrie pe sine însuși: „Un profesionist carismatic, pro-activ, dedicat, cu mari abilități interpersonale, cunoaștere profundă a industriei sportive profesioniste și pasiune pentru a câștiga”.

De asemenea, el se autointitulează „campion mondial la box” și are o pagină personală pe Boxrec, o platformă unde se păstrează evidența boxerilor profesioniști. Alonso ar fi luptat de cinci ori la profesioniști și a câștigat toate meciurile prin knockout.

Au negociat cu arabii de la Bin Zayed International

Tranzacția, care este încă supusă aprobării din pricina testului solicitat proprietarilor și directorilor de către EFL(English Football League), se așteaptă să fie finalizată cu succes în viitorul apropiat.

După cum s-a convenit cu No Limits Sports, nu vor mai exista alte comentarii până la finalizarea tranzacției. Acest lucru este pentru a ne asigura că atenția tuturor de la club se va concentra asupra sezonului foarte important din Championship”, s-a mai arătat în comunicat.

Cei de la Derby au fost în discuții cu arabii de la Bin Zayed International pentru o vânzare a echipei al cărei manager este celebrul Wayne Rooney, până când aceste planuri au fost abandonate luna trecută.

Acest lucru a deschis o oportunitate pentru Alonso, care a reușit până la urmă să îi convingă pe șefii lui Derby County.

Englezii de la The Telegraph susțin că patronul actual Melvin Morris, care a căutat să vândă clubul în ultimii 4 ani, ar putea rămâne la gruparea de pe Pride Park și ar putea lua un rol consultativ la echipa lui Wayne Rooney.

A vrut să cumpere Sheffield Wednesday

Spaniolul de 29 de ani a fost anterior consilier al proprietarului de la Sheffield Wednesday, Dejphon Chansiri, iar YorkshireLive a relatat că proprietarul The Owls a refuzat o ofertă în zona a 35 de milioane de euro de la Alonso și „susținătorii săi indonezieni” pentru a cumpăra clubul din Sheffield, anul trecut.

Alonso, care deținea un rol consultativ la Sheffield Wednesday pentru patronul Dejphon Chansiri, a promis că „va face tot posibilul pentru a sprijini viziunea și ambiția clubului”.

Suporterii celor de la Derby County au reușit să găsească fotografii la bustul gol ale viitorului proprietar al clubului englez pe pagina sa de Instagram.

Dacă afacerea s-ar finaliza cu succes, acest lucru ar reprezenta un impuls uriaș pentru echipa lui Wayne Rooney, care luptă pentru evitarea retrogradării în acest sezon. O serie de investiții noi l-ar ajuta pe fostul căpitan al Angliei să privească către vârful clasamentului în sezonul următor.

 

 

The post Un spaniol de 29 de ani este un patron de fotbal mai excentric decât Pablo Cortacero de la Dinamo! Erik Alonso, cel care cumpără Derby County, pretinde că e campion mondial de box și postează fotografii la bustul gol pe Instagram appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă