Un șofer vitezoman care a depășit în curbă s-a răsturnat cu mașina și a ieșit apoi din ea întreg, la Lechința / VIDEO

4 luni in urmă 20


Un șofer vitezoman care a depășit în curbă s-a răsturnat cu mașina și a ieșit apoi din ea întreg, la Lechința. Totul a fost filmat chiar din mașina de care a trecut, fiind la un pas să intre frontal într-un autoturism care circula regulamentar din sens opus.


Imagini halucinante filmate pe o șosea din Bistrița Năsăud au fost publicate pe canalul Youtube și au devenit virale. Filmarea a fost făcută dintr-un autoturism care circula regulamentar pe DJ 172, sâmbătă de dimineață, la ora 10:20.


În imagini se vede că la ieșirea dintr-o curbă dublă, prima la stânga, mașina din care se filmează e depășită scurt de un VW Bora cu număr de Bistrița, al cărui șofer pierde speriat controlul volanului, când vede că din față vine alt autoturism.Pe carosabilul umed, VW-ul a intrat în balans, a ieșit de pe asfalt, a ajuns în șanț și s-a înfipt într-un mal de pământ, răsturnându-se apoi pe partea dreaptă.


Șoferul a avut noroc pentru că, se pare, purta centură de siguranță. A ieșit singur din mașină la 15 secunde după impact și i-a făcut semn șoferului care filmase că e în regulă. Autoturismul lui a suferit însă avarii majore.


Doar o minune a făcut ca tânărul vitezoman care a depășit în curbă pe linie continuă să scape fără vreo zgârietură și doar cu o sperietură uriașă. Și, desigur, cu dosar penal întocmit de oamenii legii.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă