Un șofer, la un pas de tragedie, după ce a blocat volanul cu o sticlă de apă și s-a dus pe bancheta din spate: „Nu e nimeni la volan”

1 săptămână in urmă 41

Un șofer a ajuns cu mașina într-un șant, după ce a încercat o metodă periculoasă de a conduce. Individul care nu a fost identificat până acum de polițiști a blocat volanul cu o sticlă de apă și s-a suit pe bancheta din spate, potrivit imaginilor publicate pe Facebook de Sindicatul Europol.

Imaginile au fost filmate pe o autostradă din România, după cum spune chiar șoferul în înregistrare. De asemenea, în mașină cu acesta se mai află un bărbat care nu i-a cerut să se oprească.

„Bă, ia să vă mai arăt ceva, bă, ia uitați bă aici cum se conduce, sunt în spate! Nu e nimeni la volan! Așa se conduce, din spate! Uitați-vă bă, nu e nimeni la volan. Se vede clar, da, suntem pe autostradă! Hahaha! Băi, ești nebun la cap! Știți cine conduce, sticla asta de apă!”, a spus șoferul pe filmarea postată pe Facebook de Sindicatul Europol.

Bărbatul a pus o sticlă de apă pentru a bloca volanul și a mers așa preț de câteva secunde. După câteva secunde, mașina a început să vireze la dreapta, iar „șoferul” nu a mai putut să recapete controlul și a ajuns cu mașina în șanț. Până acum individul nu a fost identificat de polițiști.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă