Un șofer din Turda, oprit pentru viteză, le-a prezentat polițiștilor un permis britanic, obținut după un permis maghiar, obținut după un permis românesc fals

4 săptămâni in urmă 17

Surpriză pentru poliţiştii argeşeni. Un bărbat oprit pentru viteză le-a prezentat un permis britanic obținut după un permis britanic prin preschimbarea unui permis eliberat de autorităţile maghiare, care la rândul său a fost obţinut prin preschimbarea unui permis de conducere românesc, susceptibil a fi fals".

Imagine ilustrativă

Imagine ilustrativă

Petrisor Iordan / Petrisor Iordan

  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Un bărbat în vârstă de 42 de ani a fost oprit de polițiștii argeșeni pentru că circula cu viteză mai mare decât limita legală, pe DN 7, scrie Agerpres.

Potrivit unui comunicat transmis marţi de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, şoferul circula cu viteza de 92 km/h în localitatea Morăreşti, într-o zonă în care limita este de 50 km/h. El le-a înmânat agenţilor rutieri care l-au oprit o copie a unui permis de conducere emis de autorităţile din Marea Britanie, fără drept de conducere pe teritoriul României.

"Din verificările efectuate ulterior, cu sprijinul autorităţilor corespondente din ţările în cauză, s-a stabilit că bărbatul ar fi obţinut un permis de conducere emis de autorităţile din Marea Britanie, prin preschimbarea unui permis eliberat de autorităţile maghiare, care la rândul său a fost obţinut prin preschimbarea unui permis de conducere românesc, susceptibil a fi fals", se precizează în comunicat.

Conform aceleiaşi surse, poliţiştii fac cercetări în acest caz pentru săvârşirea infracţiunilor de fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals şi conducere fără drept.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

    Citeşte Articolul Întreg pe Sursă