Un șofer de TIR a adormit la volan în București. Bărbatul a fost la un pas să se prăbușească în Dâmbovița

2 luni in urmă 28

Oboseala la volan face victime zilnic, iar într-o fracțiune de secundă mor zeci de oameni nevinovați. Din păcate, mulți dintre șoferii de TIR se confruntă cu lipsa somnului, lucru care îi poate costa atât viața lor, cât și a restul participanților la trafic. Un accident îngrozitor petrecut în zona Târgului Vitan se putea sfârși tragic, după ce un șofer de TIR a adormit la volan și a făcut ravagii în trafic.

Ce pagube s-au înregistrat

Doar o minune s-a putut întâmpla ca accidentul petrecut recent în București să nu aibă un final teribil. Un șofer de TIR a adormit la volan în apropierea intersecției cu Calea Vitan, pierzând imediat controlul volanului. În câteva secunde, camionul a părăsit partea carosabilă și a dărâmat un semafor, iar mai apoi s-a lovit de un copac.

Bărbatul se poate considera extrem de norocos, căci mai avea puțin și se prăbușea în Dâmbovița, după ce o parte din cabină atârnă deasupra râului.

La fața locului au intervenit mai multe echipaje de poliție și pompieri, aceștia intervenind pentru a împrăștia nisip pe carosabil și pentru a elibera zona. Cabina s-a desprins de TIR și este afectată, în timp ce pe asfalt s-a scurs mult combustibil.
În acest moment, circulația este blocată pe Splaiul Unirii, iar Poliția face cercetări pentru a descoperi cauzele exacte ale accidentului, potrivit Antena3.

 

The post Un șofer de TIR a adormit la volan în București. Bărbatul a fost la un pas să se prăbușească în Dâmbovița appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă