Un şofer de autobuz a făcut infarct la volan şi a provocat un accident, în Capitală. Şoferul şi noua pasageri au ajuns la spital

1 lună in urmă 21

De Mihaela Uretu.
Publicat: 08.09.2021, 12:30.
Actualizat: 08.09.2021, 12:40

Un accident teribil a avut loc miercuri dimineaţă, în gara Obor, din Capitală. Şoferul unui autobuz a suferit un infarct la volan, iar mașina scăpată de sub control a fost la un pas să provoace un adevărat dezastru.

  • Imagini şi informaţii primite pe Fii Observator

Accidentul s-a produs chiar în faţa gării de Est, din Bucureşti. Bărbatului i s-a făcut, iar autobuzul pe care îl conducea a intrat cu putere într-un alt autoturism care era parcat regulamentar.

Martor via Fii Observator: Șoferului i s-a făcut rău la volan înainte de a intra în gară şi a intrat în autobuzul parcat. Se pare că ar fi făcut infarct.

Potrivit autorităţilor şoferul în vârstă de 53 de ani conducea un microbuz care venea de la Bacău. În urma impactului a fost proiectat în alte două maşini care erau staţionate.

În urma accidentului, şoferul şi alţi 9 pasageri au ajuns la diferite spitale din Bucureşti. Din fericire, nimeni nu este grav rănit.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat că şoferii celor două autobuze nu au consumat alcool.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Top știri

„Am încercat să îl opresc, dar nu am putut”. Adolescentă lipsită de putere, violată în largul mării, la doi paşi de plaja plină de turişti, în Marea Britanie

1

Adolescentă de 15 ani a fost violată în faţa a mii de oameni, fără ca nimeni să îşi dea seama de acest incident. Agresorul a abuzat sexual tânăra, în largul mării, în apropierea unei plaje pline ochi din Bournemouth, Marea Britanie.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă