Un șofer de 20 de ani „s-a înfipt” cu BMW-ul într-un TIR, pe DN1C. Tânărul conducea cu viteză

3 luni in urmă 25

De Cornel Preda.
Publicat: 24.11.2020, 11:21.
Actualizat: 24.11.2020, 11:29

Un șofer de BMW a rămas încarcerat după ce a intrat cu mașina sub un TIR pe DN1C, în localitatea Câțcău, din Cluj. Tânărul de 22 de ani circula cu viteză și a lovit TIR-ul în partea din spate.

Accident BMW - TIR în Cluj.Șoferul are 20 de ani

Traficul intre Dej si Baia Mare, blocat până la finalizarea descarcerării Tânărul a fost transportat la spital, în stare general gravă

Un accident rutier a avut loc în Cluj, unde un tânăr de 22 de ani, aflat la volanului unui BMW, a intrat cu viteză într-un autocamion și a rămas încarcerat.

Bărbatul a suferit traumatisme severe la nivelul capului și era inconștient la momentul intervenției.

Șoferul de BMW avea 22 de ani

Tânărul a fost transportat la spital, în stare general gravă.

Solicitarea pentru intervenția de urgență a fost primită în jurul orei 9.50, iar locul accidentului au fost dislocate o autospecială cu modul de descarcerare și 2 echipaje SAJ.

Pompierii au găsit la fața locului un autocamion și un autoturism avariate, iar în autoturism se afla încarcerat un tânăr de aproximativ 20 de ani. Acesta prezenta traumatisme severe la nivelul capului și se afla în stare de inconștiență”, a anunțat ISU Cluj.

Bărbatul a fost scos din mașină cu greu și transportat la spital.

Pompierii au acționat pentru a îndepărta portiera autoturismului, îndepărtarea bordului sub care se afla prins bărbatul și au folosit echipamentele din dotare pentru a-l extrage din autoturism fără a-i agrava leziunile suferite.

Bărbatul a fost preluat de un echipaje medical al SAJ și a fost transportat la spital, în stare generală gravă, pentru îngrijiri și investigații de specialitate”, mai spune ISU Cluj.

- material realizat cu informații obținute de reporterul Alex Prunean -

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

sofer de bmw sofer de tir accident accident cluj
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă