Un şofer a trecut cu maşina peste o femeie şi a ucis-o, după ce aceasta a rămas agăţată de dubă în urma unui act sexual, în Londra

4 zile in urmă 14

Un şofer din Marea Britanie a recunoscut că a trecut cu maşina peste o femeie şi a ucis-o, după ce aceasta s-a ţinut de partea laterală a furgonetei. Cei doi au avut o neînţelegere, după ce femeia l-a satisfăcut sexual pe tânăr.

O femeie se apleacă pe geamul unei maşini

fotografie ilustrativă

Shutterstock

James Martin, în vârstă de 27 de ani, a pledat vinovat pentru uciderea Stellei Frew, 38 de ani, sub acuzaţia de conducere periculoasă a unui autovehicul. Femeia a căzut pe şosea şi a fost călcată cu roţile din spate, în timp ce Martin a plecat cu duba lui albă. Incidentul a avut loc pe 24 iulie 2020, când Stella Frew a fost lăsată să moară pe o stradă din sudul Londrei.

O ambulanţă a ajuns la locul incidentului, dar paramedicii nu au putut să salveze viaţa femeii, care a fost declarată moartă. Martin a recunoscut că a condus periculos şi îşi va afla sentinţa joi, scrie Mirror.

Bărbatul urma să fie judecat pentru omor prin imprudenţă, însă procurorul Jonathan Polnay a declarat că recunoaşterea vinovăţiei pentru acuzaţia alternativă de conducere periculoasă este acceptabilă.

Femeia a rămas agăţată de maşină, după o ceartă cu privire la actul sexual

Polnay spune că Martin plecase de acasă unde locuia cu partenera sa şi conducea pe Ridge Road, când a fluierat-o pe Stella Frew. A tras pe dreapta şi femeia s-a aplecat pe geamul maşinii făcându-i sex oral şoferului, cu care apoi a intrat într-o dispută verbală.

Conform unui martor, Martin a demarat în trombă în timp ce femeia era agăţată de fereastra maşinii, a condus în zig-zag, ca apoi să treacă cu roţile din spate peste ea.

Poliţia a găsit ulterior dovezi: un prezervativ folosit şi o foaie de ţigară care conţineau ADN-ul femeii, dar şi al şoferului.

Imediat după ce a fost arestat, Martin a spus poliţiei că n-a fost el şi că nu are nicio legătură cu femeia, spunând că era la serviciu în acea zi şi că sigur este o greşeală de identitate. "A fost o declaraţie mincinoasă cu un alibi fals", a spus procurorul, care a cerut pedeapsa maximă pentru conducerea periculoasă a autovehiculului.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă