Un şofer a fost surprins depăşind o coloană de maşini în timp ce de pe contrasens venea o altă maşină: Aşteptam în coloană şi l-am văzut cum vine cu viteză

2 luni in urmă 24

De Mihaela Uretu.
Publicat: 05.08.2021, 18:08.
Actualizat: 05.08.2021, 18:08

Nu este zi în care şoferii să nu dea dovadă de teribilism la volan. Astfel de scene au fost surprinse şi astăzi în apropiere de localitatea Porumbacu de Sus, din judeţul Sibiu. Un şofer a fost suprins în timp ce a depăşit pe contrasens o coloană de maşini.

  • Imagini şi informaţii primite pe Fii Observator

Incidentul a avut loc joi dimineaţa, în apropiere de localitatea Porumbacu de Sus. În imagini se observă cum şoferul autoturismului negru părăseşte coloana de maşini şi face o depăşire periculoasă. La un moment dat, din faţa se vede cum vine un alt autoturism.

Martor via Fii Observator: Între Scoreiu şi Porumbacu de Sus un conducator auto cu numere de Anglia depăşeşte coloana staţionată, formată din cauza că se lucrează, pe contrasens cu riscul să lovească lumea. Undeva la ora 11 jumate, azi. Aşteptam în coloană şi l-am văzut cum vine pe contrasens cu viteză. Şi era o coloana de căţiva km.

Câteva ore mai târziu, un şofer din judeţul Braşov nu a mai ţinut cont regulile de circulaţie şi a depăşit pe linie continuă.

Martor via Fii Observator: Linia continuă nu are importanţă. Filmare este de astăzi, ora 14.50, drumul între Ghimbav şi Cristian.

Potrivit ultimului raport al Poliţiei Române, 932 de oameni au murit în urma coliziunilor pe şosele, de la începutul acestui an. Până şi preşedintele Klaus Iohannis s-a arătat îngrijorat, ieri, de situaţia alarmantă a accidentelor rutiere şi a spus că ar fi de acord cu o legislaţie rutieră mai aspră.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă