Un şofer a fost prins cu viteza de 231 de kilometri pe oră pe Drumul Expres în afara localității Piatra Olt/ El a rămas fără permis pentru patru luni şi a fost amendat cu 1.450 de lei

6 zile in urmă 16

Un şofer a fost prins de poliţiştii din Olt în timp ce circula cu viteza de 231 de kilometri pe oră pe Drumul Expres 12, el fiind lăsat fără permis de conducere pentru patru luni şi amendat cu 1.450 de lei, transmite News.ro

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a transmis că poliţiştii Serviciului Rutier Olt au depistat în trafic, miercuri, pe Drumul Expres 12, în afara localităţii Piatra-Olt, un autoturism care circula cu viteza de 231 de km/h, pe un sector de drum cu limita maximă de viteză de 120 km/h.

Autoturismul a fost oprit, iar la volanul acestuia a fost identificat un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din municipiul Craiova, judeţul Dolj.

Citește și...

Disclaimer: G4Media nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Acesta este un ajutor de stat mascat care distorsionează piața de media și este inacceptabil. De asemenea, G4Media nu acceptă bani de la partidele politice în afara campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare este normală în perioada alegerilor.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă