Un sirian a plătit unui șofer 1.000 de euro ca să-l ducă în portbagajul de pe plafon din Bulgaria până în Germania

2 luni in urmă 37

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au depistat un cetățean sirian, care a încercat să intre ilegal în ţară, ascuns în portbagajul suplimentar al unui autoturism, care era montat pe plafonul acestuia.

În cursul acestei dimineți, în jurul orei 06.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat pentru a intra în ţară, la volanul unui autoturism, un cetățean din Georgia, în vârstă de 50 de ani.

În urma controlului, poliţiştii de frontieră au constatat că în portbagajul suplimentar, montat pe plafonul autoturismului, se afla ascuns un bărbat, arată comunicatul instituției.

La cercetări s-a stabilit că persoana depistată ascunsă este un cetăţean sirian, în vârstă de 42 de ani. De asemenea, şoferul autoturismului a declarat autorităților că l-a preluat pe cetăţeanul sirian din portul Varna (Bulgaria) și că urma să îi asigure transportul până în Germania, primind de la acesta suma de 1.000 de euro.

Polițiștii de frontieră au întrerupt călătoria celor doi bărbați, iar conform protocolului româno-bulgar, aceștia și autoturismul au fost preluați de către reprezentanții Poliţiei de Frontieră Bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Editor : V.M.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă