Un semifinalist UEFA Champions League ia atitudine împotriva Super Ligii: "Fotbalul este al suporterilor"

3 săptămâni in urmă 17

  • Liga 1: Hermannstadt - Astra, marți, 16:45, Digi Sport 1

  • Liga 2: U Craiova 1948 - Rapid, luni, 21:00, Digi Sport 1

Anunțul celor 12 cluburi fondatoare de a înființa Super Liga, competiția exclusivistă creată pentru a face concurenţă actualei UEFA Champions League, a produs un val de nemulțumiri. Ander Herrera, jucătorul lui PSG, a fost primul jucător activ care și-a exprimat dezamăgirea față de noua întrecere continentală.

Ander Herrera, mijlocașul lui PSG: "Iubesc fotbalul, nu cred în această încercare a bogaților de a fura cel mai frumos sport din lume"

"M-am îndrăgostit de fotbalul popular, fotbalul suporterilor, având visul de a îmi vedea echipa de suflet înfruntând cele mai mari cluburi. Dacă această Super Ligă merge mai departe, aceste vise sunt moarte, la fel ca şi visele fanilor de la echipele care nu sunt foarte mari.

Iubesc fotbalul, dar nu pot rămâne tăcut, cred într-o Ligă a Campionilor îmbunătăţită, dar nu în această încercare a bogaților de a fura ceea ce oamenii au creat, nimic altceva decât cel mai frumos sport de pe planetă", a scris Ander Herrera, mijlocașul lui PSG, pe contul său de Twitter.

  • FC Barcelona, Real Madrid, Atletico Madrid, Inter Milano, Juventus, AC Milan, Manchester City, Manchester United, Liverpool, Arsenal, Chelsea și Tottenham sunt cele 12 cluburi fondatoare ale Super Ligii.
  • Preşedintele Super Ligii este Florentino Perez, conducătorul de la Real Madrid.
Etichete: psg , superliga , ander herrera , semifinalist ucl
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă