Un rus beat a agresat mai multe ucrainence pe o plajă din Estonia. ”Veți înțelege limba rusă. Va fi limba voastră preferată, nenorocitelor" VIDEO

1 săptămână in urmă 41

Sambata, 17 Septembrie 2022, ora 11:23

139 citiri

Un rus care a insultat și abuzat mai multe ucrainence pe o plaja din Talin a fost privat de permisul său de ședere pe termen lung.

Șeful serviciului de supraveghere a migrației din Estonia, Reinis Sinikas, a raportat că permisul unui cetățean al Federației Ruse de ședere pe termen lung în Estonia a fost anulat.

Personajul scandalului are la dispoziție 10 zile pentru a contesta decizia în instanță.

Legea prevede că o persoană este obligată să solicite un permis de ședere temporară pentru a avea dreptul de ședere pe teritoriul Estoniei. Dacă nu este găsită vinovată de nicio infracțiune în următorii cinci ani, va putea solicita un permis de ședere pe termen lung.

În videoclipul distribuit pe rețelele de socializare de una dintre victime, se poate observa că bărbatul, aflat în stare de ebrietate, a insultat femei folosind obscenități.

Rusului nu i-a plăcut că femeile ucrainene vorbeau în limba lor maternă. El le-a cerut să „vorbească normal”.

"Nu-i nimic, veți înțelege limba rusă. Va fi limba voastră preferată, nenorocitelor", a amenințat bețivul.

După cele întâmplate, poliția estonă a deschis un dosar în temeiul articolului privind încălcarea ordinii publice.

Citeste si:

Klaus Iohannis merge în SUA. Șeful statului se va întâlni cu liderii lumii și cu românii din San Francisco

Preşedintele Klaus Iohannis va conduce delegaţia României care va participa marţi şi miercuri, la New York, la Adunarea Generală a Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU). Ulterior, șeful...

Udrea speră să primească permisie de ziua fetiței sale. ”Legea stupidă obligă copiii să își vadă mamele deținute din spatele unui dispozitiv de protecție”

Elena Udrea susține că e ilegal în pușcărie. Aceasta a anunțat că a obținut, cu ajutorul Avocatului Poporului, o derogare pentru a-și vedea fetița fără geamul despărțitor. Ea e de...

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă