Un român și-a siluit fiica vitregă, care avea 13 ani, dar a vrut ca ea să rămână virgină. Doi ani i-a făcut copilei lucruri de neimaginat

1 lună in urmă 27


Doi ani de coșmar pentru o fetiță de 13 ani, supusă de tatăl ei vitreg, un român, la perversiuni greu de imaginat. Condamnat în Italia, Marin Barbu va fi extrădat ca să execute pedeapsa în România, scrie Bună Ziua Iași.


Un român n-a avut milă de fiica concubinei lui, o fetiță de doar 13 ani, și a batjocorit-o timp de doi ani, până când fata n-a mai rezistat și a povestit totul. Atunci s-a aflat și că îl maltrata continuu și pe fiul lui pe care-l avea cu concubina. Cei doi copii, frați de mamă, au trăit practic un coșmar cu monstrul în casă.


Marin Barbu, 49 de ani, a vrut ca fata pe care o abuza să rămână virgină, sperând astfel că dacă ar fi spus ceva cuiva, el va scăpa nepedepsit.


Detalii crunte dezvăluite de procurori


„Din primăvara anului 2007 și până pe 18 iulie 2009, condamnatul a constrâns-o în mod repetat pe minora sub 14 ani T.B., fiica concubinei lui, să întrețină relații sexuale orale si anale. Faptele au fost comise în Campo di Carne – Aprilia și Anagni.


Din primăvara anului 2007 și până pe 18 iulie 2009, pe fondul stării de ebrietate, în mod repetat l-a maltratat pe minorul B.B., în vârstă de 14 ani, fiul său și al concubinei”, au arătat procurorii italieni în timpul procesului.


Arestat în Italia, Barbu a recunoscut toate faptele. Inițial, a fost condamnat la 9 ani de închisoare de Tribunalul Ordinar din Latina, dar a contestat sentința.


Curtea de Apel Roma a admis cererea lui Barbu și i-a redus pedeapsa la 7 ani de pușcărie. Asta deoarece una dintre faptele pentru care fusese condamnat, rele tratamente în familie, se prescrisese.


A acceptat să execute pedeapsa în România


Marin Barbu va fi adus în România pentru a executa pedeapsa. Curtea de Apel din Iași a admis sesizare de transfer, pe care a formulat-o Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Iași.


„Dispune recunoașterea sentinței Tribunalului Ordinar din Latina, modificată prin hotărârea Curții de Apel din Roma, prin care cetățeanul român Marian Barbu a fost condamnat la 7 ani de închisoare, pentru viol.


Dispune transferarea persoanei condamnate, în prezent deținută în Italia, într-un penitenciar din România, pentru continuarea executării. Deduce din durata pedepsei perioada privării de libertate deja executată în legătură cu pedeapsa menționată, respectiv 529 de zile.”, au precizat recent magistrații din cadrul Curții de Apel Iași.


Barbu și-a dat acordul să fie transferat în România, unde mai are de executat aproape 2.000 de zile de pedeapsă, care va fi considerată executată integral pe 4 mai 2026.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă