Un român de 21 de ani a coborât de la volan în mijlocul autostrăzii și a fost spulberat de un Mini, în Germania

6 zile in urmă 22

Într-un accident pe autostrada A3 din Germania, un tânăr român în vârstă de 21 de ani a murit, luni noaptea. Mașina lui era oprită pe banda de viteză, fără să fie luminată, scrie Westdeutsche Allgemeine Zeitung, cel mai mare ziar regional german.

A3 a trebuit să fie blocată timp de câteva ore luni dimineața devreme, după un accident grav în care au fost implicate mai multe vehicule, între nodul de autostradă Breitscheid și nodul Ratingen-Ost în direcția Köln, în vestul Germaniei. Un tânăr de 21 de ani din România a fost ucis în accident.

Potrivit primelor constatări ale poliției de autostradă, Renault-ul Twingo în care românul călătorea singur a fost oprit pe banda din stânga a autostrăzii, fără lumini, în jurul orei 4:30, luni dimineață. Un bărbat de 72 de ani din Dinslaken s-a izbit de mașină cu Opelul său.

Imediat după aceea, un șofer de 48 de ani din Duisburg l-a lovit pe tânărul de 21 de ani pe banda din mijloc, cu Mini-ul său. Tânărul a murit ulterior în spital. Șoferul din Mini a fost preluat de ambulanță fără răni, dar în stare de șoc.

Un român de 21 de ani a coborât de la volan în mijlocul autostrăzii și a fost spulberat de un Mini, în GermaniaOpel-ul care a izbit mașina românului. Foto: Pompierii Ratingen

Cum s-a întâmplat tragicul accident nu a fost încă clarificat în mod concludent. Corpul de pompieri și serviciul de salvare din orașele Ratingen și Heiligenhaus au intervenit cu aproape 40 de persoane. Locul accidentului s-a extins pe câteva sute de metri.

Autostrada a fost închisă timp de aproximativ cinci ore pentru a recupera vehiculele și a ancheta accidentul. Traficul a fost reluat în jurul orei 9:30.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă