Un român căutat pentru crimă și viol a fost reținut în Spania, după o urmărire pe acoperișurile caselor din Torrent

2 luni in urmă 36

Poliția din Torrent, Spania, a arestat miercuri un român căutat pentru mai multe infracțiuni grave, printre care presupusa implicare în asasinarea unui bărbat și violul a două femei, informează Las Provincias.

Fugarul care a folosit mai multe identități false a fost reținut după cu cursă spectaculoasă pe acoperișurile caselor și teraselor din El Vedat, un cartier din Torrent.

Vigilența în munca sa a doi polițiști locali a fost esențială la arestarea bărbatului. Polițiștii l-au identificat pe fugar și pe un alt bărbat, după ce i-au surprins când duceau bunuri într-o casă de pe strada América, informează Stiridispora.ro.

Polițiștii le-au cerut celor doi indivizi să le arate documentele de identitate pentru a verifica dacă sunt rezidenți la acea adresă și pentru a verifica o posibilă ocupare ilegală a casei. De asemenea, au solicitat sprijinul unei alte patrule.

După ce a studiat actele, unul dintre polițiști a descoperit că documentele unuia dintre cei doi bărbați erau false.

Imediat, bărbatul a rupt-o la fugă pe terasele și acoperișurile din apropiere, fiind urmărit îndeaproape de polițiști. În final, fugarul a fost reținut, fără ca în acel moment oamenii legi să-i știe cazierul judiciar.

Gravele infracțiuni comise de bărbatul reținut au ieșit la iveală în momentul în care poliția din Torrent a confruntat amprentele digitale cu cele din baza penală de date.

Fugarul avea un mandat de arestare internațională pentru infracțiunile de crimă și viol. Concret, autoritățile din România îl căutau pentru presupusa implicare în execuția unui bărbat, care a fost împușcat în cap, și pentru două agresiuni sexuale asupra a două femei.

În plus, fugarul era căutat și de poliția spaniolă pentru infracțiunile de prostituție, abuz sexual și falsificare de documente, potrivit unor surse legale.

FOTO: Las Provincias

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă