Un român căutat de FBI pentru înșelăciuni prin mijloace electronice, spălare de bani, falsificare de pașapoarte a fost prins de polițiștii din București / Americanii anunțaseră o recompensă de 750.000 de dolari pentru informații cu privire la acesta

2 luni in urmă 29

Dumitru Daniel Bosogioiu, un român de 40 de ani căutat de FBI pentru înșelăciuni prin mijloace electronice, spălare de bani, falsificare de pașapoarte a fost prins, miercuri, de polițiștii de la Secția 2 din București. FBI anunțase o recompensă de 750.000 de dolari pentru informații cu privire la acesta.

„La data de 25.08.2021, în baza unei informații, polițiști din cadrul Secției 2 au depistat o persoană pe numele căreia este emis un mandat de arestare provizorie de către autoritățile judiciare FBI – SUA. În jurul orei 12:30 cei doi polițiști l-au depistat pe bărbatul de 40 de ani, cercetat de autoritățile americane pentru săvârșirea infracțiunilor de asocierea in vederea săvârșirii de înșelăciuni prin mijloace electronice, spălare de bani, falsificare de pașapoarte și trafic cu mărci de servicii contrafăcute”, se arată într-un comunicat al Poliției.

Este vorba despre Dumitru Daniel Bosogioiu, căutat de FBI încă din 2012.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă