Un român care a furat anticoncepţionale de peste 100 de lire sterline, amendat cu o sumă uimitoare în Anglia

3 săptămâni in urmă 2

De Cristi Ioniţă.
Publicat: 28.03.2021, 07:44.
Actualizat: 28.03.2021, 07:50

Daniel Vrăjitoru, un român de 29 de ani, din Anglia, şi-a aflat pedeapsa după ce, în vara anului 2019, a furat prezervative de peste 100 de lire sterline dintr-un centru comercial din Warrington, oraş aflat în apropiere de Liverpool şi Manchester.

Românul din Anglia şi-a recunoscut faptele pentru a scăpa de închisoare

Românul a furat anticoncepţionalele dintr-un renumit centru comercial din Anglia

Warrington Guardian

Românul care a furat anticoncepţionale din Anglia are 29 de ani. Românul care a furat anticoncepţionale din Anglia şi-a recunoscut faptele.

În iulie 2019, Daniel Vrăjitoru a pătruns într-un celebru centru comercial, iar comportamentul său suspect a dat rapid de bănuit agenţilor magazinului. Conform Warrington Guardian, românul a părăsit rapid locaţia, însă agenţii îl dăduseră în consemn Poliţiei, astfel că oamenii legii l-au imobilizat şi l-au percheziţionat.

Nu mică a fost mirarea poliţiştilor când au descoperit că românul de 29 de ani furase prezervative în valoare de 102 lire sterline. Mai mult, românul a fost prins având şi o armă albă asupra sa.

Românul din Anglia şi-a recunoscut faptele, pentru a scăpa de închisoare

La aproape doi ani de la incidentul respectiv, românul din Anglia şi-a aflat pedeapsa. Şi-a recunoscut faptele, pentru a evita să fie condamnat la închisoare, dar a fost amendat cu o sumă uimitoare, nici mai mult, nici mai puţin decât 666 de lire sterline.

În plus, românul trebuie să achite cheltuieli de judecată în valoare de 85 de lire sterline şi o suprataxă de 67 de lire sterline.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

anglia roman anticonceptionale prezervative furt inchisoare
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă