Un român a aruncat din mașină trupul neînsuflețit al unei femei pe treptele unei instituții publice din Austria

1 săptămână in urmă 49

Incidentul a avut loc luni după-amiază la Villach, al doilea cel mai mare oraș din Carintia situat în sudul Austriei, în apropierea frontierei cu Italia și Slovenia. Suspectul, un român de 28 de ani, a fost reținut de poliție, informează heute.at, citat de Stiridiaspora.ro.

Sub ochii îngroziți ai trecătorilor, românul a scos trupul fără viață al unei femei dintr-o mașină și l-a abandonat pe treptele unei instituții publice situată în centrul orașului Villach. 

Un echipaj de poliție și o ambulanță au sosit la fața locului, unde s-a constatat decesul femeii, după manevrele de resuscitare efectuate de personalul medical.

Suspectul, un român în vârstă de 28 de ani, a fost găsit în scurt timp și a fost dus la sediul poliției orașului Villach pentru un prim interogatoriu.

„O autopsie a cadavrului efectuată în cursul nopții a arătat că femeia, o tânără româncă de 29 de ani, a murit în urma violențelor. Momentul exact al morții nu a fost încă stabilit”, au precizat polițiștii. 

Potrivit poliției locale, cel mai probabil, arma crimei este un băț gros de lemn, lung de un metru. Anchetatorii au găsit parul cu care a fost comisă crima în parcul industrial Villach. 

Poliția bănuiește că femeia este o prostituată și că există o legătură cu „cartierul roșu”. Românul suspect se află în prezent în arestul poliției unde este interogat de către oficialii Biroului de Stat ai Poliției Criminale.

FOTO: Hepta

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă