Un renumit jurnalist detonează bomba! Vedetele de la PSG ar fi fost informate că Leo Messi va semna cu campioana Ligue 1 la finalul acestui sezon

1 lună in urmă 5

Superstarurile de la Paris Saint-Germain sunt convinse că simbolul Barcelonei, Leo Messi, va pleca la vară de pe Camp Nou și va semna cu campioana Hexagonului.

Cu toate acestea, și cei de la Manchester City vor să profite de pe urma crizei sportive și financiare a catalanilor și să-l aducă pe căpitanul blaugrana din nou sub bagheta lui Pep Guardiola, de data aceasta în Premier League.

PSG are un plan bine pus la punct pentru aducerea lui Leo Messi la finalul acestui sezon, iar fotbaliștii de top ai clubului îl cunosc în detaliu

Campioana Ligue 1 este doar una dintre echipele care monitorizează cu atenție situația contractuală a căpitanului sud-american al echipei lui Ronald Koeman.

LeoMessi, 33 de ani, nu va duce cu siguranță lipsă de oferte în această vară, mai ales în condițiile în care actualul său contract cu Barcelona expiră la finalul acestui sezon și starul argentinian poate semna gratis cu orice echipă va dori.

Reputatul jurnalist Marcelo Bechler susține că echipa campioană a Franței are un plan bine elaborat pentru transferul lui Messi și că a pus deoparte banii necesari pentru a se asigura de succesul acestei operațiuni, care se va desfășura în această vară.

Conform aceleiași surse, jucătorii celor de la PSG sunt încântați că s-au întâlnit pentru ultima oară cu Messi din postura de rival”. Vedetele Neymar, Mbappe, Di Maria sau Paredes ar fi primit informații clare de la șefii lui PSG despre șansele mari de a-l transfera pe Messi, iar declarațiile recente ale fotbaliștilor au venit la sugestia clară a acestora.

Concurența pentru semnătura căpitanului de pe Camp Nou va fi una extrem de puternică, cu cei de la Manchester City care vor încerca să profite de pe urma relației excelente pe care Messi a avut-o cu managerul „cetățenilor” Pep Guardiola pe vremea când tehnicianul spaniol era antrenorul grupării blaugrana.

 

The post Un renumit jurnalist detonează bomba! Vedetele de la PSG ar fi fost informate că Leo Messi va semna cu campioana Ligue 1 la finalul acestui sezon appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă