Un rapidist a ajuns la spital cu ambulanța la meciul cu Gloria Buzău: "I s-a tăiat respirația"

1 lună in urmă 1

UEL: Arsenal - Benfica, joi, 19:45, Digi Sport 1

UEL: Milan - Steaua Roșie Belgrad, joi, 22:00, Digi Sport 1

Puștiul Luca Florică a căzut într-un duel cu un adversar, iar ambulanța a intrat direct pe teren pentru a-l lua la spital, chiar dacă inițial a mers pe picioarele lui.

"Acum mi s-a spus că este la spital (n.r.: Florică), sper să fie bine, încercăm să aflăm ce are. Știu că i s-a tăiat respirația pe moment, a avut o lovitură în abdomen, dar chiar nu știu exact situația", a spus antrenorul Rapidului, Nicolae Grigore.

Florică a continuat meciul, dar a mai rezistat doar câteva minute, după care a fost înlocuit în minutul 50 cu Enrichi Finica.

VIDEO cu momentul accidentării lui Luca Florică:

Gloria Buzău - Rapid 0-0

De cealaltă parte, buzoienii se felicită pentru punctul obținut, având în vedere greutățile de la echipă. Nu cu mult timp în urmă, clubul a fost la un punct să se desființeze.

"Cred că trebuia să câștigăm acest meci pentru că am avut câteva ocazii în care puteam să înscriem. Dar nu avem ce să facem. Îmi felicit jucătorii pentru dăruire, pentru că au respectat ce am pregătit. Dar știți cum suntem noi, antrenorii, pregătim până la 30 de metri de poartă. De acolo trebuie să vină inteligența și luciditatea lor.

Încercăm să ne adunăm și să câștigăm jocul următor. Până la urmă, am jucat cu Rapid, echipă de pe locul 3. Era cel mai important meci al meu la Buzău. Dacă câștigam și mai câștigam unul, eram acolo, în primele 5.

Dar e foarte greu, pentru că avem o grămadă de probleme. Când joci cu Rapid și nu faci cantonamente, pentru ce mai joci? Nu am stat în cantonament. Sigur, probleme financiare.

La un momentat trebuia să ne desființăm. Dar într-un timp scurt se va decide soarta echipei, se încearcă să se găsească cineva. Pe mine mă ține aici că sunt buzoian și vreau să fac ceva. Dar dacă o ținem tot așa, o să ne fie foarte greu să readucem echipa în Liga 1", a spus antrenorul Gloriei, Ilie Stan, la final.

VIDEO cu rezumatul meciului Gloria Buzău - Rapid 0-0:

Etichete: rapid , ilie stan , nicolae grigore , gloria buzau rapid , luca florica
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă