Un puști de 17 ani a declanșat un nou "război" între Real Madrid și Barcelona

1 lună in urmă 2

Liga 2: Metaloglobus - Rapid, duminică, 15:00, Digi Sport 1

Liga 2: U Cluj - Petrolul, duminică, ora 15:00, Digi Sport 2

Real Madrid și Barcelona luptă pentru a-l înregimenta pe unul dintre cei mai promițători tineri fotbaliști iberici. Fabio Blanco a făcut furori la juniorii Valenciei și la loturile naționale U17 și U19, iar acum, cu câteva luni înainte ca înțelegerea sa cu "liliecii" să expire, a devenit mărul discordiei dintre cele mai mari cluburi ale Spaniei.

Fabio Blanco, puștiul de 17 ani al Valenciei, este dorit de Real Madrid și Barcelona

Atât Real Madrid, cât și Barcelona, caută să-l convingă pe atacantul lateral de 17 ani să semneze. Comparat cu Ferran Torres, fostul fotbalist al Valenciei pentru care Manchester City a plătit peste 20 de milioane de euro la începutul sezonului, Fabio Blanco trebuie să aleagă între La Masia și Valdebebas.

În ciuda faptului că oficialii Valenciei intenționează să-i propună o reînnoire a contractului, șansele ca Blanco să mai rămână pe Mestalla sunt infime. Tânărul fotbalist este recunoscător clubului care l-a crescut, însă ofertele care curg fără oprire pe adresa sa nu pot fi ignorate la nesfârșit, informează AS.

Real Madrid și Barcelona sunt principalele opțiuni ale lui Fabio Blanco, dar toți granzii Europei sunt interesați de puștiul spaniol. Manchester City, Chelsea, Inter, Juventus sau Borussia Dortmund sunt doar câteva dintre cluburile care l-au pus pe lista de priorități pe Blanco.

Etichete: real madrid , barcelona , valencia , fabio blanco , razboi real madrid barcelona
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă